Back Back Nieuws

ATP focust met ATP Event Experts

22 september 2010
ATP heeft zich jarenlang als multispecialist gepositioneerd. Eén sterk reismerk met alle disciplines in huis om de klant volledig te bedienen. Maar de wereld verandert en dus verandert ATP mee. ATP focust met ATP Event Experts.

 

Wij spraken met Jurrie van den Berg, General Manager Account Management over deze verandering van focus: “De positie van multispecialist paste ons niet langer,” vertelt Van den Berg. “Met name bij incentives, congressen, sportreizen en zakelijke evenementen leefde sterk de behoefte om te focussen. Dit komt mede door onze groei aan de kant van corporate travel én omdat er na de acquisitie van een grote marine specialist uitbreiding werd gerealiseerd tot een netwerk van kantoren in 26 landen. Maar vooral omdat onze klant op het gebied van events andere eisen stelt. Zich anders organiseert, razendsnel aan kennis wint en simpelweg alleen wil werken met de beste experts in de markt.”

Ambitie

ATP wil voor haar event activiteiten 100% aandacht voor de relatie met de klant, de toegevoegde waarde van de medewerkers, een unieke propositie en een eigen identiteit. Die focus heeft ATP gevonden in ATP Event Experts. ATP Event Experts heeft ambitie en spreekt die uit. Jurrie van den Berg: “Voor bedrijven en overheidsinstellingen die een logistiek en conceptueel partner zoeken voor incentives, congressen, meetings, sportreizen en zakelijke evenementen willen wij altijd één van de keuzes zijn die men overweegt. Waarom ze ATP Event Experts moeten overwegen? Vanwege de toewijding van onze medewerkers en de ruimte die ze krijgen om de klant daar van te laten profiteren. Maar ook vanwege ons vermogen om buiten de kaders te denken en slimme event oplossingen te presenteren. En omdat we continu aantonen dat we onze klant en haar specifieke doelstellingen of uitdagingen begrijpen”.

Maatwerk en mensenwerk

ATP investeert met een hele nieuwe positionering dus nadrukkelijk in de toekomst. Van den Berg vervolgt: “ATP Event Experts moet toegankelijkheid en creativiteit uitstralen. Dat kan beter onder een eigen brand. Er komen bij ons geen voorstellen ‘van de plank’. Onze uitgebreide kennis en ervaring zal nooit leiden tot routine. Elk voorstel blijft maatwerk en mensenwerk”. Naast de vanzelfsprekende logistieke kennis veronderstelt ATP Event Experts dat vooral creativiteit en denken vanuit concepten een belangrijke meerwaarde zijn bij events. “Binnen ATP Event Experts hebben we een creatieve unit met conceptontwikkelaars, communicatie-experts, copywriters en vormgevers beschikbaar om multidisciplinair in te zetten. Dat maakt de cirkel van onze propositie rond”, licht Van den Berg toe.

Tot slot
Het zijn niet alleen de groepsvluchten, hotelkamers, excursies, vergaderlocaties, congresdraaiboeken, VIP-arrangementen en communicatietools die het voor de klant de moeite waard maken om met ATP Event Experts te werken. “Het is vooral de manier waarop onze mensen dit samen met de klant weten te vertalen naar onderscheidende oplossingen. Met de kennis en ervaring van vele jaren als basis. ATP Event Experts is klaar voor een nieuwe toekomst”, besluit Jurrie van den Berg.

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!