Assemblee Speakers raken doel tijdens Inspire 2017Assemblee Speakers raken doel tijdens Inspire 2017
Back Back Nieuws

Assemblee Speakers raken doel tijdens Inspire 2017

12 september 2017

Als Preferred Partner van het Genootschap voor Eventmanagers was Assemblee Speakers ook dit jaar weer aanwezig bij Inspire! Een inspirerend zomerevent van de eventbranche, met de vaste ingrediënten lering & vermaak, een aangenaam loungekarakter en vooral: niks moet en alles mag. Assemblee Speakers heeft, samen met sprekers Brian Farley en Randall Birnberg, er weer een inspirerende en geslaagde dag van gemaakt. Dit jaar op een zeer speciale locatie; De Wagenschuur op Landgoed Duindigt. Het was de eerste keer dat het landgoed haar deuren opende voor een groot gezelschap.

Brian Farley - Real winners don't let negative perceptions hold them back

Brian weet alles over het behalen van succes, waarbij de focus ligt op het coachen van een team. Met veel passie deelde hij zijn verhaal over de Nederlandse overwinning op Cuba, waarbij hij als eerste Europese teamcoach wereldkampioen honkbal werd.

De toepasbaarheid in de huidige situatie van ons bedrijf en z'n aanstekelijke enthousiasme maakten het voor mij het hoogtepunt van de dag en heeft mij een enorme energie boost gegeven!

Ik zat vol aandacht en verwondering te luisteren naar Brian's inspirerende woorden. Een groot compliment voor Brian, bedankt!

Randall Birnberg - Happiness is a choice... yours!

Randall heeft zijn publiek enthousiast verteld over hoe je (je eigen) geluk kunt vinden en creëren. Door middel van zijn autobiografisch verhaal over zijn maffia familie in Chicago heeft hij het publiek weten uit te leggen dat geluk vinden je eigen keuze is.

Ik vond de workshop van Randall de meest inspirerende van de dag. Deze gaf me echt energie om iets te ondernemen. Het was top!

Ik heb genoten van zijn workshop. De positieve insteek waarmee ik in het leven sta komt helemaal overeen met zijn aanpak en inhoud.

Echt steengoed. De juiste mix van energie, tempo, kennis en humor.

Voor de eventmanagers was het een inspirerende start van het najaar. 

Fotografie: Ramon van Jaarsveld

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!