Assemblee Speakers maakt omslag naar onlineAssemblee Speakers maakt omslag naar online
Back Back Nieuws

Assemblee Speakers maakt omslag naar online

16 april 2020

De eventwereld is tot een halt geroepen. Binnen blijven en niet meer samenkomen is het advies. Voor het eerste sprekersbureau van Europa, Assemblee Speakers, is verbinding juist hun kracht. Omdat die vraag juist nu zeer groot is, is het bureau begonnen met het aanbieden van gratis webinars in samenwerking met hun sprekers. 

De kracht van online

Onder de slogan ‘The Power to Inspire’ brengt Assemblee Speakers al sinds 1985 sprekers op podia over de hele wereld. Nu de zalen gesloten zijn, boort het bureau het grootst mogelijke podium aan: het internet. Internationaal doen ze dit in samenwerking met partner bookingworldspeakers.com. De keuze hiervoor was snel gemaakt: sprekers zitten thuis, net als hun publiek. Iedereen wil op zijn eigen manier een bijdrage leveren in deze moeilijke tijd. Online webinars geven Assemblee Speakers en bookingworldspeakers.com de mogelijkheid om hun krachten te bundelen en in te zetten om anderen te ondersteunen: inspireren, motiveren en iets nieuws leren.

Samenwerking met sprekers van over de hele wereld

De webinars zijn bedoeld om houvast te bieden in deze tijd, en ons klaar te stomen voor een nieuwe tijd die komen gaat. 

De Wereld na Corona

Vrijdag 17 april om 10:00u

In gesprek met twee top futurologen, Adjiedj Bakas en Yuri van Geest.

Tips for Working Virtually

Maandag 20 april volgt om 15:00u

Een webinar met strategische tips over productief thuis werken van Dima Ghawi, leiderschapscoach voor verschillende Fortune 100 bedrijven.

Mentale veerkracht in tijden van Corona

Dinsdag 21 april om 10:00u

Een webinar over mentale veerkracht van brein autoriteit en onderzoeker op o.a. Harvard University Elke Geraerts plaats.

Een meer menselijke wereld

Initiatiefnemer is Maurice van der Kant, directeur van Assemblee Speakers en oprichter van bookingworldspeakers.com. Hij staat al vele jaren in contact met topsprekers en experts in de wereld. Op basis van al zijn ontmoetingen en het luisteren naar de verhalen van deze autoriteiten, is hij er zeker van dat de wereld na corona nooit meer hetzelfde zal zijn. Het is dan ook nu het moment om niet stil te zitten, maar samen een nieuwe en betere wereld te creëren waarbij we meer geven, meer samenwerken en meer leren van en met elkaar. ‘Ik zie die meer menselijke wereld wel zitten’, aldus Maurice.

Meld je aan via assembleespeakers.com/nl/webinars

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!