Asperges en meer wachten in de polderAsperges en meer wachten in de polder
Back Back Nieuws

Asperges en meer in de polder

15 mei 2018

Nog iets meer dan een week en dan start de 3e editie van Asperges (&Meer) in de Polder 2018. Dit grootse voorjaarsevent bij Aspergehof Noordam te Woubrugge is uitgegroeid tot een bourgondisch icoon in de Groene Hart regio met de koningin der groenten in de hoofdrol. Vanaf donderdag 24 mei tot en met vrijdag 1 juni is het zover na maanden van voorbereiding. Dit jaar maar liefst 9 dagen genieten van de beste chefs uit de Groene Hart regio, heerlijke (asperge) gerechten, mooie wijnen en live entertainment. 

Liefhebbers vanuit de hele regio

Initiatiefnemer en organisator Hans Peter van den Bosch van eventmarketingbureau Eigenwijze Evenementen is enorm trots op dit succes. 'Het vertrouwen vanuit het bedrijfsleven, serviceclubs en particulieren is overweldigend, meer dan 6 avonden zijn uitverkocht. Wij ervaren dat iedereen er gewoon bij wil zijn dit jaar na 2 succesvolle edities. Liefhebbers vanuit de hele regio nemen de moeite om gezamenlijk te genieten van een bijzondere avond.'

Meer dan asperges

'Vlasman organiseert dit jaar zijn Vlasman Night voor personeel & relaties. Alphaplan was vorig jaar ook al van de partij en geeft invulling aan een receptie op maandag 28 mei voor ca. 150 relaties. Daarnaast heel veel businessarrangementen voor diverse bedrijven & organisaties. Het is een pop-up event met live entertainment welke uniek is door zijn tijdelijk karakter, stijlvolle ambiance, smakelijke gerechten waarin asperges een belangrijke rol spelen. Maar er is meer! Daarom dit jaar in alle uitingen ook het accent op Asperges (&Meer) in de Polder. Meer creatieve vrijheid voor de chefs, meer variatie in de gerechten, meer beleving en meer entertainment.'

'Naast het vertrouwen vanuit het bedrijfsleven is de samenwerking met de chefs en onze partners vermeldenswaardig. Gezamenlijk is het één grote familie die coöperatief en gezamenlijk invulling geven aan een exquise smaakbeleving voor dagelijks bijna 150 gasten. Er zijn nog stoelen beschikbaar op enkele dagen, waaronder de Family lunch op zondag 27 mei en de Wijn-& Spijsavond waar de Gouden Ton uit Oegstgeest invulling geeft aan mooie wijn-spijs combinaties.' Door de enorme animo dit voorjaar kijkt Hans Peter ook alweer uit naar de najaarseditie van het stoere pop-event Koeien & Kaas in het Weiland.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!