Artishock organiseert BrandLoyality VestingloopArtishock organiseert BrandLoyality Vestingloop
Back Back Nieuws

Artishock organiseert BrandLoyality Vestingloop

21 december 2018

Artishock events & marketing organiseert op zondag 26 mei 2019 alweer voor de 14e keer op rij de BrandLoyalty Vestingloop. De inschrijving is geopend. Deze gezellige en goed georganiseerde loop van Zuid-Nederland is toegankelijk voor iedereen en kent naast de trimloop (5 - 10 - 15 km), de kidsrun (1 km) en de 15 km wedstrijdloop ook de bedrijvenloop (5 -10- 15 km). Met dank aan het uitgebreide vitaliteitsprogramma en de activatie voorafgaand, staan er op 26 mei gegarandeerd wederom duizenden enthousiaste lopers aan de start. 

Het is inmiddels een traditie. Startend vanaf het Paleiskwartier, door een stuk van de binnenstad, naar Het Bossche Broek en dan langs de prachtige vesting naar de eindstreep op de Parade. 

Voor alle niveaus

BrandLoyalty Vestingloop streeft ernaar de meest gezellige en best georganiseerde loop van Zuid-Nederland te zijn. Toegankelijk voor iedereen, beginneling of getrainde loper, individueel of in teamverband. Met vele waterpunten en muziekjes op de route, barretjes en entertainment bij de finish en een medaille als blijvende herinnering.

De Vestingloop kent naast de trimloop (5 - 10 - 15 km) en de 15 km wedstrijdloop ook de bedrijvenloop (5 -10- 15 km). Werken aan je gezondheid, genieten van de omgeving en samen een team vormen. Dat vind je allemaal bij de bedrijvenloop. Samen met je baas, collega of zakenrelatie hardlopen door 's-Hertogenbosch. Vorm een team (3-5 personen) en laat zien tot welke sportieve prestaties jullie samen in staat zijn! Meer over het deelnamepakket lees je op www.brandloyaltyvestingloop.nl.

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!