Arnout de Hair aan het roer bij Losberger De Boer Arnout de Hair aan het roer bij Losberger De Boer
Back Back Nieuws

Arnout de Hair aan het roer bij Losberger De Boer

10 januari 2018

Losberger De Boer kondigt aan dat Arnout de Hair, de huidige Chief Operating Officer, per 1 februari 2018 tot CEO van Losberger De Boer zal worden benoemd. Hij volgt Berndt Zoepffel op die zijn huidige functie als CEO zal beëindigen en zal toetreden tot de Raad van Commissarissen van de onderneming.

De Raad van Commissarissen is Berndt Zoepffel erkentelijk voor zijn bijdrage aan de succesvolle groei van Losberger De Boer. 'Losberger De Boer heeft een indrukwekkende ontwikkeling doorgemaakt onder leiding van Berndt Zoepffel sinds hij in 1996 bij de onderneming kwam. De fusie met De Boer Structures in mei 2017 was een belangrijke mijlpaal in een periode van sterke interne en externe groei. Losberger De Boer is nu een toonaangevende wereldwijde speler die een breed scala aan producten en diensten levert aan vele gerenommeerde klanten.'

Verdere integratie

'De fusie tussen Losberger en De Boer is een belangrijke stap om een toonaangevende leverancier te worden van tijdelijke ruimtelijke oplossingen en we staan aan het begin van een nieuwe fase in de verdere ontwikkeling van onze onderneming. We zijn tot de conclusie gekomen dat de komende jaren sterke nadruk zal worden gelegd op de verdere integratie van de diverse bedrijven die in de afgelopen jaren zijn verworven om volledig te kunnen profiteren van alle aanwezige competenties. Arnout de Hair heeft sterk leiderschap getoond met de transitie van De Boer tot een sterke en winstgevende onderneming. We zijn ervan overtuigd dat we met hem een zeer goede kandidaat hebben om die toekomstige rol bij Losberger De Boer te vervullen', aldus de Raad van Commissarissen.

Chief Operating Officer

Peter Rijkoort, huidig voorzitter van de Raad van Commissarissen van de Losberger De Boer Groep, wordt op 1 februari 2018 benoemd tot Chief Operating Officer (COO) van Losberger De Boer. Hij zal dan terugtreden uit zijn functie in de Raad van Commissarissen. Peter Rijkoort heeft uitgebreide internationale ervaring en heeft een sterke staat van dienst opgebouwd in senior managementfuncties bij verschillende bedrijven. Hij was van 2010 tot 2014 lid van de Raad van Commissarissen van De Boer Structures en is sinds 2016 voorzitter van de Raad van Commissarissen van Losberger.

Loopbaan

Arnout de Hair trad in dienst bij De Boer Structures in 1998 en werd in 2001 benoemd tot COO en in 2012 tot CEO. Na de fusie met Losberger werd hij benoemd tot COO van Losberger De Boer. Arnout de Hair heeft uitgebreide operationele en algemene managementervaring opgebouwd tijdens zijn verschillende senior managementrollen bij Losberger De Boer. Hij heeft Economie en Logistiek gestudeerd aan de Koninklijke Militaire Academie en Bedrijfskunde aan IBO, Nederland.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!