Back Back Nieuws

Arma Verhuur breidt uit met een broertje en zusje

13 december 2010
De dienstverlening van Arma Verhuur is uitgebreid met een broertje en zusje: Arma Concepts en Arma TerrasLease. Arma Verhuur is een oer-Arnhems bedrijf dat al meer dan dertig jaar bestaat. Sinds zeven jaar richt het bedrijf in Arnhem zich volledig op verhuur van horeca-artikelen. De verhuur van terrasmeubilair viel daar ook onder, maar deze afdeling heeft met Arma TerrasLease een eigen naam gekregen.

 

Meedenken met de klant

Volledig nieuw daarentegen is Arma Concepts. Onder deze naam gaan speciaal hiervoor aangestelde medewerkers, met klanten meedenken over het ‘conceptueel’ invullen van feesten, vergaderingen en allerlei andere soorten (grootschalige) evenementen en bijeenkomsten.

 

Arma directeur Marc Sanders: ‘We merken dat daar steeds meer behoefte aan is en dat wij door al onze kennis en ervaring onze klanten goed kunnen assisteren. Daarom hebben we geïnvesteerd in creativiteit en software. We kunnen opdrachtgevers nu een waarheidsgetrouwe impressie geven in 3D van hoe hun feest er ongeveer uit gaat zien.’

 

Vernieuwde huisstijl

Door de uitbreiding wordt de huisstijl van Arma volledig aangepast. ‘We doen het snel en goed, zonder dat de dienstverlening aan onze klanten eronder lijdt’, aldus Marc Sanders.

 

Foto: horecaverhuur.nl

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!