Back Back Nieuws

Arjan van Dijk organiseert weer zelfstandig evenementen

23 januari 2014
Arjan van Dijk is per 1 januari 2014 weer terug in handen van Jos Peeters en Roland Ernst. 'Hierdoor is Arjan van Dijk weer volledig zelfstandig en los van de Jaarbeurs Catering Services Utrecht. De eerste maand is direct een drukke maand met veel evenementen', aldus Roland Ernst. Hieronder vind je een selectie van evenementen waar het bureau in de eerste maand van 2014 heeft meegewerkt.

Reizend cabaret
Voor de ABN AMRO verzorgde het bureau de aankleding en catering van een reizend cabaret voor medewerkers in diverse theaters in het land. Een cabaret waarin medewerkers onder ander kennis maakten met Priscilla Zalm, de zus van Gerrit Zalm. De gasten konden genieten van het Functional-food in de vorm van eenpansgerechten in disposables.

Diner in Fort St. Gertrudis
Voor een ander Nederlands concern verzorgde Arjan van Dijk een diner voor 180 gasten in Fort St. Gertrudis in Geertruidenberg. Xander de Buisonjé vulde de finale in.

Van Oers -  vijftig jaar ondernemingszin
In 2014 bestaat het Brabantse Van Oers Accountancy & Advies 50 jaar en dat werd gevierd met een relatie-evenement in Jaiselings Royal Palace. Ruim 2800 gasten waren aanwezig. De avond startte met een optreden van cabaretier Dolf Jansen en daarna was er gelegenheid voor de relaties om bij te praten onder het genot van een biertje en een bitterbal.

Nieuwjaarsborrel Volvo Nederland
Op 10 januari waren alle dealers en partners van Volvo Car Nederland BV present op de jaarlijkse nieuwjaarsborrel in Beesd. Algemeen directeur Richard Snijders sprak hen bij over de resultaten van 2013 en de strategie en de verwachtingen voor 2014. Daarna konden de gasten bijpraten tijdens een walking dinner.

Vrienden van Amstel LIVE in Ahoy Rotterdam
Gedurende zeven concertdagen ontving het bureau samen met Ahoy Rotterdam de VIP-gasten in het VIP-dorp van Vrienden van Amstel LIVE. De invulling stond in het teken van ‘een gezellige avond uit met vrienden’.

Roland Ernst besluit over begin van het jaar: ‘Een flitsende start van 2014 waar we trots op zijn. Het algehele sentiment wordt merkbaar positiever en de eerste tekenen van herstel van onze economie openbaren zich. Feesten mag weer. We hebben er zin in.’

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!