Back Back Nieuws

Arjan van Dijk Groep verzorgt hospitality arrangement Amstel Gold Race

20 april 2012
De Amstel Gold Race werd afgelopen zondag voor de 47e keer in een groot deel van Limburg gereden. Het decor van de race is kenmerkend door de smalle straten van de Limburgse dorpen en natuurlijk de klim naar de finish op de Cauberg in Valkenburg.

 

Hospitality arrangement

Ruim 225.000 bezoekers genoten van de renners en de ambiance rondom de race. Speciaal voor de 1.750 VIP-gasten waren luxe paviljoententen en Movico’s geplaatst. Hiervan werden 1.550 gasten ontvangen in de paviljoententen op de Cauberg en 250 in de luxe Movico’s langs de finishlijn. De gasten genoten van een uitgebreid hospitality arrangement verzorgd door de Arjan van Dijk Groep.

 

Rennersmuseum

In de paviljoententen was de sfeer uiteen gezet in een heus rennersmuseum en in een nagebouwde nostalgische bruine Amstel kroeg. Om de race optimaal te kunnen volgen, waren overal videoschermen geplaatst en werden live interviews gegeven door bekende sporters in een interactieve ruimte. Uiteindelijk zagen de gasten vanaf hun eigen tribune Enrico Gasparotto als eerste over de finish komen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!