Back Back Nieuws

Anton van Baalen partner in Fresh Dutch Views

07 juli 2008
De Internationale Showcase vindt deze week voor de eerste keer in vernieuwde vorm in Den Haag plaats. Als toonaangevende decorateur is Anton van Baalen Plant | Bloem | Decor één van de partners die de Internationale Showcase van Nederland tot een succes gaan maken.

De Internationale Showcase is een marktoverstijgende activiteit waar Internationale meetingplanners uit zeven Europese landen de mogelijkheid krijgen om persoonlijk kennis te maken met Nederland als MICE (Meetings, Incentives, Conventions, Exhibitions) bestemming. In een tweedaags programma worden formele en informele netwerkmomenten

gecreëerd tussen de Internationale meetingplanners en partners uit de Nederlandse MICE branche.

In 2008 worden er drie Showcases gedurende het jaar aangeboden, hiermee wordt de (drukke) meetingplanner een optimale keuzemogelijkheid aangereikt. De showcases vinden plaats in Amsterdam, Utrecht en Den Haag. Aan iedere Showcase zullen 40 Internationale meetingplanners deelnemen, 120 verspreidt over het jaar.

Internationale Showcase heeft haar succes reeds bewezen, het is niet voor niets dat dit evenement in 2008 voor de vijfde maal door het Nederlands Bureau voor Toerisme en Congressen wordt georganiseerd. Impressies en reacties aangaande eerdere Showcases zijn te vinden op www.holland.com/showcase . Referenties en testimonials kunnen op aanvraag worden verstrekt.

Een van de doelstellingen van de Showcase is; kennis over Nederland als MICE destinatie bij de Internationale meetingplanners vergroten zodat zij Nederland in overweging nemen als eerstvolgende destinatie voor hun zakelijke evenement.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!