Antiek, Curiosa & Brocante in Koepelhal te TilburgAntiek, Curiosa & Brocante in Koepelhal te Tilburg
Back Back Nieuws

Antiek, Curiosa & Brocante in Koepelhal te Tilburg

12 december 2017

Wie op zoek is naar betaalbaar antiek of mooie curiosa en brocante kan op beide kerstdagen, 25 en 26 december, van 09:30-16.30 uur terecht in de Koepelhal te Tilburg. Ruim 100 handelaren en verzamelaars in antiek, curiosa en brocante uit Nederland en België etaleren, presenteren en verkopen hun mooiste stukken.

Beurs voor iedere beurs

Er is voor iedereen wel wat te vinden. Een paradijs aan sfeervolle artikelen van vroeger. Oude serviezen, nostalgisch speelgoed, klein meubilair, en tuindecoraties, er kan bij wijze van spreken een compleet huis worden ingericht met de mooie spullen die in de Koepelhal te vinden zijn. Ook schilderijen of een schitterende kroonluchter mogen natuurlijk niet ontbreken. Op zoek naar iets moois om te dragen: op deze antiek- en brocantemarkt is er genoeg te vinden. Gouden ringen, stijlvolle zilveren armbanden, een vergulde halsketting, het is er allemaal. Of misschien bent u op zoek naar een sfeervolle aanvulling op het interieur? Ook dat bieden de handelaren in de Koepelhal aan.

Behalve bronzen beelden in alle maten en kleuren is er een ruime selectie porselein en kristal te vinden. Vele soorten klokken zijn goed vertegenwoordigd op de beurs. Nergens in Nederland vindt u zoveel moois voor betaalbare prijzen. Deze beurs wordt sinds 1968 in Tilburg gehouden en is zodanig ingericht dat het een beurs is voor iedere beurs.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!