Back Back Nieuws

Amsterdamse totaalbeleving tijdens De Wester Live!

28 oktober 2015
Op vrijdag 13 november vindt de eerste vernieuwde versie van De Wester Live! plaats in de Westerkerk te Amsterdam. Het concert heeft als subtitel; ‘Geef mij maar Amsterdam’. Op basis van de ingrediënten muziek, beeld, locatie en catering wordt een typische Amsterdamse totaalbeleving gecreëerd. De Wester Live! is een productie van Trufa

Verrassende artiesten zingen hun eigen repertoire, maar brengen daarnaast een ode aan de stad Amsterdam. Tijdens de eerste editie zal Willeke Alberti de reeks aftrappen, begeleid door het New Amsterdam Orchestra. Willeke’s binding met de Westerkerk mag duidelijk zijn. Naast de hoofdact treden diverse getalenteerde Amsterdamse vocalisten op.

Typisch Amsterdam
De Westerkerk, één van de symbolen van de stad Amsterdam, is de locatie van het event. De Westertoren is de hoogste kerktoren van Amsterdam en veel bezongen.Tijdens het concert worden gemonteerde beelden van het vroeger en nu van de stad weergegeven en zullen er typische Amsterdamse hapjes en drankjes worden geserveerd.

Belevingsconcerten
Er staan vier edities van De Wester Live! gepland, naast de kick-off op 13 november zullen de edities plaatsvinden op 10 december 2015, 22 januari 2016 en 18 maart 2016. Tijdens elke avond staat een verrassende en wisselende Nederlandse artiest centraal. 

Naast losse kaarten zijn er ook op maat gemaakte bedrijfs-en groepsarrangementen realiseerbaar.

Meer informatie?
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, aankondiging van artiesten en ticketverkoop via facebook, Twitter en dewesterlive.nl.

Fotocredits: Roy Beusker

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!