Amsterdamse gezelligheid op Vliegveld TwentheAmsterdamse gezelligheid op Vliegveld Twenthe
Back Back Nieuws

Amsterdamse gezelligheid op Vliegveld Twenthe

08 juni 2020

Het was een lang gekoesterd idee van evenementenbureau Ik wil Kippenvel: Amsterdamse gezelligheid naar Twente te brengen. De uitvoering kwam door Covid-19 in een stroomversnelling, doordat de geplande evenementen van Ik wil Kippenvel werden geannuleerd of verplaatst, deed zich een mooie kans voor bij Vliegveld Twenthe.

Tante Leentje

In de maanden juli en augustus wordt Hangar 10 omgetoverd tot pop-up restaurant ‘Tante Leentje’. Tante Leentje wordt een sfeervol en typisch Amsterdams restaurant met élke avond live entertainment.

Samen sterk!

‘Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie is natuurlijk de perfecte plek voor het pop-up restaurant Tante Leentje’, laat de organisatie weten. ‘Met de immense ruimte en mogelijkheden op dit terrein, kunnen we ons feilloos houden aan de richtlijnen van het RIVM.’ Marten Foppen, directeur Vliegveld Twenthe: ‘Een mooi initiatief om samen met ondernemers uit de streek te realiseren. Afstand houden kan makkelijk, er is ruimte genoeg. Een prachtige combinatie van creativiteit en innovatie Twentse stijl. Amsterdam in Twente, samen genieten.’

Good Food Concepts

De Twentse cateraar ‘Good Food Concepts’ zorgt voor een ultieme gastbeleving op het gebied van eten en drinken. Ze serveren een viergangenmenu met meerdere keuzes per gang. Tante Leentje is in juli en augustus geopend van donderdag tot en met zaterdag.

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!