Back Back Nieuws

Amsterdam RAI is Top Employer Nederland van 2015

16 februari 2015
Vanwege haar uitstekende personeelsbeleid is Amsterdam RAI donderdag 12 februari gecertificeerd als Top Employer. Door het Top Employers Institute is een onafhankelijk onderzoek uitgevoerd dat heeft aangetoond dat Amsterdam RAI uitzonderlijk goed voor haar mensen zorgt. De certificering is een blijk van toewijding dat Amsterdam RAI investeert in de ontwikkeling van haar personeel.

Wat houdt dit in? 
Het jaarlijkse internationale onderzoek van het Top Employers Institute erkent toonaangevende werkgevers wereldwijd: die uitstekende arbeidsvoorwaarden bieden, ondersteuning geven voor de ontwikkeling van talent op alle niveaus binnen het bedrijf en ernaar streven om de arbeidsomstandigheden constant te verbeteren.

In het kader van de Top Employersprocedure heeft Amsterdam RAI een uitgebreid onderzoeksproces doorlopen: het internationale HR Best Practices Onderzoek van het Top Employers Institute. ‘Dit onderzoek bewijst ons uitstekende HR beleid en goede arbeidsvoorwaardelijke regelingen en levert ons een plek op binnen de selecte club van gecertificeerde Top Employers, waar wij enorm trots op zijn’, vertelt Jules Broex, Manager HRM bij Amsterdam RAI.

Optimale werkomstandigheden
Samantha Crous, regional director Africa & Benelux voor het Top Employers Institute: ‘Optimale werkomstandigheden zorgen ervoor dat werknemers zich op zowel persoonlijk als professioneel vlak kunnen ontwikkelen. Ons grondig onderzoek heeft aangetoond dat Amsterdam RAI, een uitstekende werkomgeving biedt en een brede waaier aan creatieve initiatieven voorstelt, van secundaire arbeidsvoorwaarden en arbeidsomstandigheden tot goed doordachte performancemanagement programma’s die uitstekend aansluiten op de bedrijfscultuur.’

Foto: Hans Rothweiler, Member of Executive Board bij Top Employers Institute (l) en Jules Broex, Manager HRM bij Amsterdam RAI (r)

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!