Back Back Nieuws

Amsterdam Music Festival wereldwijd live beleven via Amsterdam Music Festival TV

09 oktober 2015
Amsterdam Music Festival is uitverkocht. Het grootste evenement tijdens Amsterdam Dance Event (ADE) vindt plaats op vrijdag 16 en zaterdag 17 oktober in de Amsterdam ArenA. Met een line-up van 15 wereldberoemde DJ’s, de bekendmaking van de winnaar van DJ Mag Top 100 DJs verkiezing en een ongekende show belooft Amsterdam Music Festival groots te worden. Vooriedereen die geen ticket heeft kunnen bemachtigen, wordt het evenement live uitgezonden via AmsterdamMusicFestival.TV.

Live vanuit de huiskamer
AmsterdamMusicFestival.TV is een volledig nieuw platform waar kijkers bepaalde momenten van het festival kunnen beleven. Op dit moment zijn hier de highlights van de afgelopen jaren te bekijken, maar vanaf vrijdag 16 en zaterdag 17 oktober kunnen fans live vanuit hun eigen huiskamer getuige zijn van de kroning van de nummer 1 DJ, genieten van de live-sets en interviews met hun favoriete artiesten.

Achter de schermen
Alleen via AmsterdamMusicFestival.TV zien fans nog nooit eerder vertoonde beelden. De presentator neemt iedereen mee in een kijkje achter de schermen. De kleedkamer van de nummer 1 DJ, het zenuwslopende moment voordat DJ’s on-stage gaan, interviews direct na een set: alles komt voorbij. En… kijkers mogen ook zelf aangeven wat ze willen zien. Via #AMF2015 kan er een verzoek worden ingediend en bepalen kijkers wat er wordt uitgezonden. De beelden zorgen voor de ultieme festival beleving vanaf de bank.


Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!