Amstel Boathouse maakt koude wintermaanden ‘heet’Amstel Boathouse maakt koude wintermaanden ‘heet’
Back Back Nieuws

Amstel Boathouse maakt koude wintermaanden ‘heet’

18 november 2019

De bekende restaurant- en eventlocatie aan de Amsterdamse Amstel, Amstel Boathouse, organiseert in de wintermaanden een drietal latin & jazz-middagen. Op zaterdag 23 november staat zangeres Yvonne Weijers op het podium om de eerste van drie fijne latin & jazz-middagen af te trappen. 

Extra sfeer

‘We willen dat iedereen zich thuis voelt bij ons’, leggen Pim Pronk en Jeanine Geurts van Amstel Boathouse uit. Omdat Amsterdam tijdens de wintermaanden wel wat extra sfeer kan gebruiken, besloten ze te gaan voor muziek.

Latin & Jazz

‘Latin en jazz zijn muzieksoorten die heel goed passen bij de huiselijke sfeer van Amstel Boathouse én de gezellige wintermaanden. Met de middagen willen we aan een groot publiek laten zien dat de omgeving van Amstel Boathouse ook in de wintermaanden veel te bieden heeft. Het is hier prachtig in deze periode van het jaar!’

Yvonne Weijers & Menno van Loon 

De muzikale middagen vinden plaats op zaterdag 23 november, zaterdag 14 december en zaterdag 1 februari van 15.00 uur tot 18.00 uur. De eerste twee optredens neemt zangeres Yvonne Weijers voor rekening, de laatste van de reeks wordt afgesloten door Menno van Loon (FMA Jazzband).  De locatie leent zich na afloop van de performance uitstekend om lekker te dineren of even gezellig te borrelen.

Nieuw jasje

‘Met mijn band toer ik langs theaters, festivals en clubs waar ik de mooiste latin en jazz-hits van de wereld combineer met Nederlandse liedjes’, vertelt Weijers. ‘Denk aan hits van Gershwin, Buena Vista Social Club en Van Morrison die ik samen met dichter Marten Janse en componist Cajan Witmer compleet in een nieuw jasje steek.’

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!