Amex GBT Benelux tekent Charter DiversiteitAmex GBT Benelux tekent Charter Diversiteit
Back Back Nieuws

Amex GBT Benelux tekent Charter Diversiteit

23 september 2022

Swapna Nair, Managing Director en General Manager van American Express Global Business Travel (Amex GBT) Benelux, tekende het Charter Diversiteit van de Sociaal-Economische Raad (SER) tijdens een ceremonie in Den Haag. Door het charter te ondertekenen, zegt Amex GTB Benelux toe zich in te zetten voor meer diversiteit en inclusie op de werkvloer.
 

‘Bij Amex GBT zijn we ervan overtuigd dat organisaties waarin diversiteit, gelijke kansen en inclusie centraal staan, het succesvolst zijn. Het ondertekenen van het Charter Diversiteit is onderdeel van onze continue inspanningen om vooruitgang te boeken in onze organisatie’, aldus Swapna Nair. 

In het Charter Diversiteit heeft Amex GBT Benelux specifieke uitdagingen op het gebied van diversiteit en inclusie geformuleerd, waaraan de organisatie zich in 2022 en daarna committeert. De belangrijkste doelstellingen van het Charter Diversiteit van Amex GBT Benelux zijn:

• Het aandeel vrouwen op managementniveau in de Benelux vergroten naar 33% aan het eind van 2022 en naar 40% aan het eind van 2023.

• Betrokkenheid van 30% realiseren bij de activiteiten van Inclusion Groups (IN Groups) in de Benelux in 2022 en ervoor zorgen dat deze betrokkenheid jaarlijks groeit. 

Charter Diversiteit

Het Charter Diversiteit, dat onderdeel is van SER Diversiteit in Bedrijf, stimuleert diversiteit en inclusie op de werkvloer. Ondertekenaars van het Charter Diversiteit – meer dan 375 Nederlandse en 12.000 Europese werkgevers uit de publieke en private sector – zeggen toe de diversiteit in hun organisaties te bevorderen. Het gaat hierbij om diversiteit op het gebied van arbeidsvermogen, etnisch-culturele diversiteit, gender, leeftijd en LHBTI+. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!