Aluvision wint Award op ExhibitorLive in Las VegasAluvision wint Award op ExhibitorLive in Las Vegas
Back Back Nieuws

Aluvision wint Award op ExhibitorLive in Las Vegas

14 mei 2019

Op ExhibitorLive, dé beurs bij uitstek voor corporate event marketing in de US, wist Aluvision de Award voor 'Best use of Technology' weg te kapen. Een prestigieuze erkenning die de Hi-LED 55 bekroont als de best ontwikkelde LED tegel voor beursstanden en events.

'We hebben hard gewerkt met het hele team om de Hi-LED 55 tot stand te brengen,' aldus Dirk Deleu, Gedelegeerd Bestuurder van Aluvision. 'De dunste LED tegel in de markt is een uniek product geworden. We zijn dan ook zeer gelukkig deze Award in Las Vegas te hebben mogen ontvangen. Na de Award op ISE voor de mooiste stand en finalist voor beste stand op Exhibitor, is dit een bevestiging dat de markt onze LED tegels weet te smaken.'

Innovatie als kernbegrip

Aluvision werkt continue innovatie in de hand, en moderniseert haar producten voortdurend met aandacht voor de nieuwste trends. Zo stelde het bedrijf eind februari op de ExhibitorLive beurs in Las Vegas hun nieuwste uitbreiding van het Hi-LED gamma voor: concave en convexe LED tegels, LED vloer- en hoekmodules. Met een perfecte match tussen creativiteit, kwaliteit en innovatie, streeft Aluvision er telkens opnieuw naar om de bezoekers een onvergetelijke ervaring te bezorgen. De Aluvision stand is dan ook terecht terug te vinden onder de 3 finalisten voor beste stand.

Enkele commentaren uit het juryrapport:
• Whimsical design – portrays anything is possible
• Very creative atmosphere with high level messaging
• Innovation in their design – clear messaging. Inviting. Clean. Heavy visual.

Precisie en hoge kwaliteit

De kracht van de Aluvision producten ligt in hun eenvoud, precisie en hoge kwaliteit. In een gepatenteerd productieproces worden de Aluvision frames met een bijzonder hoge en constante precisie geperst en gelijmd. Vooral in combinatie met de LED tegels is deze precisie van groot belang. De tegels passen feilloos in het Aluvision framesysteem. Door gebruik te maken van deze dunne LED tegels in combinatie met de dunne Aluvision frames van 55 mm breed kan Aluvision een belangrijke gewicht en plaats besparing generen bij stockage en transport. 

Foto credits > Christie's Photographic Solutions

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!