Allseated brengt Europese eventindustrie samen op 22 april Allseated brengt Europese eventindustrie samen op 22 april
Back Back Nieuws

Allseated brengt Europese eventindustrie samen op 22 april

19 april 2021

Op 22 april a.s. geeft Allseated van 15.30 uur tot 18.00 uur evenementenbureaus, congresorganisatoren, eventmanagers, evenementenplanners, verenigingen en organisaties de mogelijkheid om weer samen te komen. De tweede editie van het event, waarvan de eerste in januari in de Verenigde Staten een groot succes was, brengt nu de Europese livecommunicatiebranche samen. Allseated creëert eindelijk weer ontmoetingen en versterkt het Europese evenementennetwerk!

Interactie en discussie

Met hun virtuele platform Allseated exVo brengen zij emoties en intensief netwerken van de echte ‘live’ wereld naar de virtuele. Inspirerende sprekers en eventprofessionals zorgen voor prikkelende triggers en boeiende onderwerpen. In de 3D-wereld brengen zij op een speelse manier interactie en discussie over toekomstgerelateerde topics teweeg die van belang zijn voor de evenementenbranche. De lijst van deelnemende organisaties en verenigingen is goed gevuld. Allseated heeft sterke partners bij elkaar weten te brengen, waaronder IMEX, German Convention Bureau, MEET Germany en verschillende associaties gelieerd aan de Europese evenementenbranche, zoals ICCA, IACC, PCMA, BTA, AEO, HBAA, EVVC en degefest.

Branchegenoten van over de hele wereld

Het doel is er samen voor te zorgen om elkaar weer te ontmoeten en kennis uit te wisselen binnen de virtuele wereld van Allseated exVo. Realistische, digitale ‘tweelingen’ van venue partners Areal Böhler/Broich Catering, Trafo Baden en Kraftwerk by trendfactory kunnen ‘in’ andere steden ontdekt worden met een eigen robot-avatar terwijl branchegenoten elkaar overal tegenkomen. Toevallige, spontane ontmoetingen, mobiliteit en emotionele ervaringen zijn de componenten van elk live event en de focus van het virtuele platform: zo laten zij de bezoekers een volledig nieuwe wereld van virtuele event-formats beleven.

Virtueel netwerken en kennis uitwisselen via OPEN SPACE Sessions

Allseated wil met dit evenement deelnemers uit verschillende landen met elkaar in contact brengen die elkaar hoogstwaarschijnlijk nooit eerder live hebben ontmoet en wil daarbovenop een boeiende, innemende sfeer creëren voor hen allemaal. Om het onderling netwerken te faciliteren passen zij voor het eerst een real live event-methode toe binnen de virtuele wereld van Allseated exVo. Met de creatie van UNCONFERENCE-ruimtes verminderen zij de gebruikelijke nadruk op formele speeches en gaat het nu in plaats daarvan vooral over informele connectie.

Bekende sprekers uit de evenementenbranche hosten OPEN SPACE Sessions tijdens FORWARD TOGETHER 2021 EUROPE met de volgende topics gerelateerd aan hybride events:

  1. HYBRIDE EVENTS: Het creëren van emotionele evenementen experiences
  2. HYBRIDE EVENTS: De connectie tussen de live en de virtuele wereld
  3. HYBRIDE EVENTS: Zijn het blijvertjes of een tijdelijke hype?
  4. HYBRIDE EVENTS: Ontmoet de expert/beste event-cases
  5. HYBRIDE EVENTS: Hoe duurzaam zijn hybride events?

Tijdens elke korte sessie geven drie experts uit de Europese evenementenindustrie hun input over het topic. Na afloop van de sessie worden deelnemers uitgenodigd om in kleinere groepen van 15 tot maximaal 20 personen verder te discussiëren met de sprekers. Met elkaar kan de Europese evenementenbranche duurzame ervaring verzamelen voor de toekomst, kennis creëren en ideeën uitwisselen. Allseated exVo laat live event-elementen samenvloeien met experiences die het meeslepende gevoel van gaming technologie hebben. Stel je een samenvoeging voor van de wereld van 3D-gaming met content en networking experiences… De toekomst van evenementen is nu! Meer informatie over het event, registratie etc. is hier te vinden: https://allseated.de/forward-together-2021-europe/

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!