Alles voor de mooiste dag van je levenAlles voor de mooiste dag van je leven
Back Back Nieuws

Alles voor de mooiste dag van je leven

21 februari 2019

De mooiste dag van het leven, dat is en blijft toch je trouwdag. Alles moet kloppen en aan alles moet gedacht worden. Van de uitnodigingen tot muziek, het moet allemaal perfect geregeld worden. Om alvast in de stemming te komen en om inspiratie op te doen, worden er zeer regelmatig leuke bruidsbeurzen gehouden. Een echte aanrader voor kersverse echtparen.

Demonstraties, goodiebags en modeshows

Heerlijk, zo’n bruidsbeurs. Al was het alleen al om de goodiebag die je in negen van de tien gevallen krijgt. Kersverse bruiden en bruidegoms halen er hun hart op en dromen alvast weg over hoe hun perfecte dag eruit moet gaan zien. Op de beurzen maak je kennis met de nieuwste trends, op velerlei gebied. Bruidsbeurzen zijn ook bekend om de demonstraties en de modeshows voor zowel hem als haar. Je ziet er met eigen ogen hoe een trouwkostuum bij Suits at Sea staat en wellicht kun je meteen een kostuum aanschaffen en misschien wel tegen een aantrekkelijke prijs, want ook dat is iets wat bruidsbeurzen kenmerkt.

Mooiste dag van je leven

Proeverijen, verlotingen en heel veel voorlichting; dat is in de notendop wat er op de bruidsbeurs plaatsvindt. Je treft er professionals op alle mogelijke vlakken en kunt er – als je wilt- eigenlijk alles regelen voor de mooiste dag van je leven. Van uitnodigingskaarten tot ringen, van locatie tot de catering, van de fotograaf tot de band die je laat spelen; doe informatie op en wie weet zit er net die geschikte band of die bijzondere trouwkaart voor jou erbij. Die kaart waar je al zo lang naar zocht, of die ene speciale band.

De openingsdans

Van de trouwjurk met sleep tot een huwelijksreis, de ringen, de trouwauto en de openingsdans. Wil je nog snel wat kilo’s kwijt voor de grote dag en ben je op zoek naar een geschikt voedingsadvies? De informatie slurp je op tijdens een van de bruidsbeurzen in de buurt, want in elke regio wordt wel een beurs gehouden waar dus ook de regionale horecaetablissementen zich vaak presenteren en leuke arrangementen aanbieden. De komende periode zijn er onder meer bruidsbeurzen in Alphen aan den Rijn (9 maart), Hoog Soeren, Amstelveen, Deurne en Den Bosch (10 maart), Kerkrade (17 maart) en Antwerpen (18 maart).

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!