Back Back Nieuws

Alle do's & dont's van festivalorganisatie & -marketing tijdens Event BizNiz Live!

08 mei 2015
Festivals schieten de laatste jaren als paddenstoelen uit de grond. De keuze is reuze, elk weekend weer de afweging waar nu weer naar toe te gaan. Niet alleen qua aantallen, maar ook qua aanbod wordt het steeds meer en meer. Deze ‘festivalisering’ binnen evenementenland past volledig bij alle huidige ontwikkelingen. Het geeft de bezoekers de vrijheid zelf te kiezen op basis van hun eigen behoeften. En aan interactie onderling geen gebrek! Festivalland doet het dus goed; het ene succes na het andere komt voorbij. Maar wat is nou de kracht van deze festivals?

Casestudy Lowlands
Niemand minder dan Bente Bollmann, Marketing Manager van Lowlands, PITCH en Down The Rabbit Hole bij Mojo Concerts, weet hier alles van! Hij praat je bij over de do’s en dont’s van festivalorganisatie en marketing. Met zijn meer dan 11 jaar ervaring binnen de evenementenbranche heeft hij een bak vol voorbeelden en tips. Met het jaarlijkse Lowlands Festival op het enorme evenemententerrein van Walibi Holland, een onmisbare spreker tijdens Event BizNiz Live! Laat je inspireren door deze bijzondere tak van sport binnen de branche en schuif aan bij Bente’s interessante casestudy.

En verder…
We bieden je nóg meer inspiratie tijdens Event BizNiz Live! Zo hebben we Gerrit Heijkoop die je helemaal bijpraat over de rol van social media tijdens events en ontvangen we onze special guest vanuit de UK: Julius Solaris om je helemaal bij te praten over dé eventtrends van 2015. Een ochtend vol inspiratie, onder leiding van presentatrice Lieke van Lexmond.

Registreer gratis!
Registreer je vandaag nog voor de 1e editie van Event BizNiz Live!

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!