All-in winterplezierAll-in winterplezier
Back Back Nieuws

All-in winterplezier

16 november 2022

Nu de dagen kouder worden en in huis de kaarsjes aan gaan, komen ook de feestdagen in zicht. Proost samen met collega's of relaties en vier het succes van afgelopen jaar of maak gebruik van deze gelegenheid voor een gezellige borrel. Speciaal voor deze periode heeft de Van Nelle Fabriek winterarrangementen samengesteld. De Koffiefabriek hullen we in warme, winterse sferen met een metershoge kerstboom centraal in de zaal. Cateraar Mood4Food verzorgt de heerlijkste hapjes en glazen met bubbels. 

Full service

Bij het all-in Winterarrangement is aan werkelijk alles gedacht om van jouw eindejaarsbijeenkomst met borrel of diner tot een sfeervol evenement te maken. Denk aan een groots versierde kerstboom centraal in de ruimte, knusse loungeplekken met leren stoelen en een gezellig ‘haardje’, sfeervolle lichtjes en gezellige muziek en nog veel meer. Cateraar Mood4Food verzorgt de uitgebreide borrel of walking dinner.

Meer informatie hier.

De Koffiefabriek

Als je in de Van Nelle Fabriek komt, moet je ook in de Koffiefabriek geweest zijn. ‘Licht, Lucht en Ruimte’ kenmerken deze aantrekkelijke zaal met haar witte pilaren en hoge raampartijen aan weerszijden. Hierdoor heb je goed zicht op de iconische luchtbruggen. De fabrieksgeschiedenis heeft in de Koffiefabriek letterlijk zijn stempel achtergelaten, in de vorm van afdrukken van de machines die er ooit stonden.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!