Back Back Nieuws

All The Way Music op Artiestenbeurs

22 november 2007
Artiestenbureau All The Way Music is 13, 14 en 15 januari te vinden op het Internationale Artiesten- en Evenementenbeurs in Eindhoven.  

All The Way Music neemt binnen de wereld van de artiestenbureaus daarom een unieke plaats in. Het bureau werkt zonder winstoogmerk en valt onder de stichting Cardo waarvan Stefan Rutgers directeur is.

Stefan Rutgers: “De kwaliteit van de artiesten is zéér hoog. Muzikanten staan bij All The Way Music ingeschreven vanwege hun talent en hun performance op het podium. De handicap speelt daarbij geen rol. Het applaus wordt gegeven voor de muzikale prestatie en niet voor de mate waarin de handicap is overwonnen.”

Wat optredens betreft, zijn er talloze mogelijkheden. Het genre is van klassiek tot pop. Ook de tijdsduur van optredens is variabel. Een optreden kan 5 minuten duren, maar ook avondvullend zijn. Binnen het programma kunnen gerenommeerde artiesten als bijv. Liesbeth List en Jan Vayne worden ingepast.

Rutgers: “Juist doordat wij in tijdsduur, genre en artiestkeuze veel variatie bieden, kan er een programma ‘op maat’ worden samengesteld. Zo kan het optreden zich voegen naar verschillende sferen en accommodaties zoals festivals, diners, symposia of bedrijfsevenementen. Het is zelfs mogelijk om een personeelslid of jubilaris als muzikale gast in het programma in te passen.”

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!