Back Back Nieuws

All-inclusive business in de Uithof

23 november 2007
Het succesvolle all-inclusive concept van de Uithof is nu ook beschikbaar voor de zakelijke markt. Dit betekent dat het mogelijk is voor één vast bedrag een sportieve activiteit te ondernemen, te borrelen en te dineren.

Marketing manager Arjen de Graaf: ‘Momenteel bieden we op zaterdag en zondag all-inclusive pakketten aan op de particuliere markt. Deze pakketten zijn een doorslaand succes, maar we hebben gemerkt dat er ook vanuit de zakelijke markt veel vraag was naar totaalpakketten. Men wil vooraf graag weten hoeveel het uitje in totaal gaat kosten, dus inclusief drank en eten. Op deze behoefte hebben wij ingespeeld en twee zeer scherpe arrangementen neergezet’.


Het is mogelijk om voor € 49,95 per persoon twee uur te gaan skiën/snowboarden inclusief materiaal of twee heats te karten inclusief drie uur drankuitkoop (Hollands Gedestilleerd) en onbeperkt steengrillen.

‘We hebben het met deze prijzen zeer laagdrempelig gemaakt voor bedrijven om een uitje te organiseren, zonder extra kosten achteraf’. Wanneer men meer activiteiten wil ondernemen, zoals een borrel in de ijsbar of een vergadering in één van de conferentiezalen, kan dit toegevoegd worden aan het programma. De arrangementen zijn mogelijk vanaf 10 personen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!