Back Back Nieuws

All Events Group en Pazazz bundelen krachten

22 oktober 2007
Eric van Abbe heeft zich willen binden aan het one-stop-shop concept van All Events Group. All Events Group zag afgelopen periode het aantal aanvragen in de regio Den Haag en Rotterdam al sterk stijgen. All Events Group en Pazazz versterken hierdoor samen hun positie in deze regio.

Eric van Abbe biedt alle All Events Group arrangementen en maatwerk aan vanuit zijn eigen bedrijf Pazazz Evenementen, Consultancy & Organisatie. Daarnaast heeft Eric de regie over alle grotere en speciale aanvragen die bij All Events Group binnenkomen voor de regio Den Haag en de regio Rotterdam. Als laatste ontwikkelt hij content binnen deze regio die hij zelf onder de All Events Group vlag actief in de markt aanbiedt. Uiteraard zal de toegenomen aandacht voor dit gebied ook terug te vinden zijn in de volgende All Events Group inspiratiegids die voor april 2008 op de planning staat.

Eric van Abbe woont in de regio Rotterdam en heeft de afgelopen jaren bij Taat & de Regt en Sodexho Prestige verschillende commerciële en leidinggevende functies bekleed.

Eric van Abbe:´Pazazz staat voor het flamboyante in het leven. Ik koester mijn relaties en het is voor mij van groot belang dat ik hen optimaal met Pazazz kan bedienen. All Events Group biedt mij die mogelijkheid. Er is een boeiende synergie ontstaan waarbij beiden enorm veel voordeel zullen behalen.´

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!