aLIVE: Live vs OnlineaLIVE: Live vs Online
Back Back Nieuws

aLIVE: Live vs Online

18 februari 2021

Schouder aan schouder in een congreszaal, kippenvel bij een inspirerende spreker, in de rij voor een goede kop koffie en netwerken alsof je leven ervan afhangt: niet eens zo stiekem hopen we dat we in 2021 minstens één van deze dingen weer mogen ervaren. Hoe realistisch is dat? Wat doen we in de tussentijd? Want de evenementenbranche zit en staat zéker niet stil. Waarom wij zeker weten dat events in 2021 weer terugkeren? Lees het nu in ons nieuwste Special Magazine, Hét online inspiratiemagazine over businessevents.

… waarom weten wij zeker dat evenementen in 2021 weer terugkeren?

Hoe zorg je ervoor dat jouw online evenement níet saai is? Wat waren de leukste online, hybride of 1,5-meter evenementen van de afgelopen tijd? Welke tips hebben wij de experts weten te ontfutselen om een tof online of hybride evenement te organiseren? Welke evenementen gaan er in 2021 hoe dan ook door en waarom weten wij zeker dat evenementen in 2021 weer terugkeren?

Tips & tricks, digitale cases en meer

In dit Digitale Magazine proberen we antwoord te geven op deze vragen, hebben we een aantal mooie digitale cases gebundeld én verzamelen we tips & tricks uit de realiteit die 2020 heette. Zo hopen we je te inspireren om vooral vooruit te blijven kijken, want ergens daar in die glazen bol staan we weer naast elkaar.

Fotocredits: Floris Heuer

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!