ALDA Events produceerde The Best of Armin Only ALDA Events produceerde The Best of Armin Only
Back Back Nieuws

ALDA Events produceerde The Best of Armin Only

16 mei 2017

Twee maal 40.000 fans uit 97 verschillende landen in een uitverkochte Amsterdam ArenA, een gigantisch LED-scherm van 1200m2, een crew van tweehonderd man, tweeduizend vuurwerkmomenten en nog zo veel meer. Het mag geen verrassing zijn dat 'The Best Of Armin Only' zonder meer Armin van Buurens grootste soloshow en daarmee ALDA's grootste indoor productie ooit was.

Armin van Buuren: 'Ik sta nog steeds te trillen op mijn benen. Deze show, dit publiek... Het was in één woord fantastisch. Eigenlijk vind ik het ontzettend jammer dat het er alweer op zit, maar ik heb écht intens genoten. Ik wil graag iedereen bedanken voor alle support en al het werk dat zij hebben verricht, mijn fans natuurlijk en uiteraard ook ALDA, 250K, DLP, Armada en Corrino Media Group. 'The Best Of Armin Only' is niet van mij alleen; het is een onvergetelijk hoogtepunt van ons samen.'

Ruim 4,5 miljoen kijkers livestream

De livestream op arminonly.tv, Facebook live en RTL 4, waar maar liefst 4.829.000 mensen naar keken, liet zien wat voor grandioos spektakel 'The Best Of Armin Only' was. Op het podium werd Armin van Buuren live bijgestaan door maar liefst 22 artiesten, 45 dansers, tien acrobaten, vier trampolinespringers, een 56-koppige drumband en het beste van het beste op het gebied van muziek, visuals en zelfs vuurwerktechniek. Het is een show die eer doet aan de twintig geweldige jaren waar Armin van Buuren op terug kan kijken.

Lancering album 'The Best Of Armin Only'

Afgelopen zaterdag, vóór aanvang van de tweede show in de Amsterdam ArenA, lanceerde Armin van Buuren zijn 'The Best Of Armin Only'-album. Het album vat Armin van Buurens voorgaande 'Armin Only'-shows in muzikale zin samen en bevat ook de nieuwe muziek uit 'The Best Of Armin Only'. Het album is ook verkrijgbaar als special box, met – naast de twee cd's – vier fotokaarten, een unieke sound box en 56 pagina's aan exclusief fotomateriaal.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 38.178 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 38.178 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!