Back Back Nieuws

Afrika! Afrika! in Angel Studio's

30 augustus 2006

De afgelopen maand heeft Constant Geerling van Constant in Beweging in Berlijn de nieuwste trend op circusgebied gespot: de show “Afrika! Afrika!”. Een voorstelling die zeldzaam overdonderend, oprecht en enthousiast is. In een notendop is “Afrika! Afrika!” een swingende, dansende rondreis door Afrika aan de hand van de circustradities van verschillende landen, waarbij het vooral draait om plezier. Zonder dure technische attributen, ingestudeerde choreografie of intellectuele boodschap combineert “Afrika! Afrika!” de feelgood van een gospelkoor met de verrassende sensatie van het ruwe talent van een straatartiest. Niet voor niets trok deze voorstelling in amper een jaar al 500.000 toeschouwers.

Op basis van “Afrika!Afrika!” produceert Constant in Beweging in het najaar van 2007 in de Angel Studio’s een theatershow die van het decor tot de culinaire kant een totaalbeleving vormt van het continent Afrika. Voor deze gelegenheid worden de Amsterdamse Angel Studio’s dan ook geheel verbouwd.
In oktober organiseert Constant in Beweging voor geïnteresseerden een persreis naar Afrika! Afrika! in Düsseldorf. Er zijn hiervoor nog enkele plaatsen vrij, aanmelden kan via info@constantinbeweging.nl

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!