AFAS Software en Flint verlengen samenwerking met drie jaarAFAS Software en Flint verlengen samenwerking met drie jaar
Back Back Nieuws

AFAS Software en Flint verlengen samenwerking met drie jaar

06 juli 2021

Flint en AFAS Software verlengen hun samenwerking met drie jaar, tot 2024. Hiermee blijft AFAS ook de komende drie jaar naamgever van de ‘AFASzaal’ van het Amersfoortse theater. Al sinds 2015 is AFAS onderdeel van het Dragersnetwerk van Flint. Harold Warmelink, directeur van Flint, is blij met de verlengde samenwerking: ‘We verheugen ons met trots op de verlenging van onze samenwerking. Na een lastig jaar kijken we weer positief vooruit en zijn we blij dat we dat samen met AFAS kunnen doen.’

Theaterbeleving

Herman Zondag, theaterdirecteur van het AFAS Theater, over de waardevolle samenwerking met Flint: ‘Flint heeft een enorme culturele waarde voor de omgeving. Het AFAS Theater is nieuw, maar juist door samen te werken kunnen we gezamenlijk Amerfoort en Leusden op de kaart zetten op het gebied van theaterbeleving.’ De verlenging van het contract is op donderdag 1 juli feestelijk ondertekend door Harold Warmelink, directeur Flint, Herman Zondag, directeur customer experience AFAS Theater en Martijn Delahaye, directeur marketing & communicatie AFAS Software.

Over het Dragersnetwerk

AFAS blijft met deze samenwerking aangesloten bij het Dragersnetwerk van Flint. Dit is inmiddels uitgegroeid tot een flink netwerk dat bestaat uit 74 organisaties in uiteenlopende branches en met ieder een eigen specialisme. Flint biedt met dit platform een effectieve manier om kennis te delen en elkaar te inspireren. Voor Flint zijn deze samenwerkingen belangrijk. Dragers delen de droom van Flint als belevenis en helpen mee aan het realiseren van een veelzijdige en rijke theaterprogrammering voor een breed publiek.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!