Back Back Nieuws

ACS realiseert congresfaciliteiten 30.000 bezoekers

07 september 2007
Het Amsterdamse ACS AV Company heeft voor het jaarlijkse congres van de European Society of Cardiology (ESC)  een record-aantal van 24 tijdelijke congreszalen gebouwd. Het congres vond van 1 tot en met 5 september 2007 plaats in de Neue Messe in Wenen. ACS verzorgde voor dit spraakmakende medische congres alle audiovisuele faciliteiten in de tijdelijke en de bestaande zalen.

De organisatie van deze grootste medische conferentie van Europa met dit jaar ruim 30.000 bezoekers, is elk jaar weer een huzarenstukje. Geen congreslocatie in Europa kan voor een dergelijk gezelschap de vereiste accommodatie en technische infrastructuur leveren. ESC maakt ieder jaar gebruik van de specialistische kennis en kunde van ACS op het gebied van tijdelijke zalenbouw en audiovisuele voorzieningen. ACS creëert een congresaccommodatie die exact is toegesneden op de wensen van de ESC-organisatie: bijna 25.000 m2 congresruimte voorzien van o.a. 50 projectoren, ruim 250 microfoons, 30 geluidsinstallaties, 3 km truss en 2 km geluidwerende gordijnen.

Een team van meer dan honderd ACS’ers is met groot succes bezig geweest met de opbouw, afbraak, technische uitvoering en coördinatie van dit toonaangevende congres.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!