Back Back Nieuws

Aanbieding: 24 uur van de Reclame met Bill Clinton

07 november 2012
Gezamenlijk toveren Mood Concepts en East Side Productions donderdag 15 november 2012 de Amsterdam Convention Factory voor één dag om tot het kloppend hart van de Nederlandse reclamebranche. Die dag vindt De 24 uur van de Reclame plaats in opdracht van de VEA en de BVA met als hoogtepunten het AdCongres, de uitreiking van de EffieAwards en vertoning van het bekroonde werk uit Cannes.

De 24 uur van de Reclame
BVA en VEA organiseren dit jaar de derde editie van dit reclamefestival. Voorgaande edities vonden plaats op en rond het Rembrandtplein in Amsterdam. Beide edities zijn bezocht door ca. 2.000 enthousiaste bezoekers. Naast de uitreiking van de EffieAwards, de Oscar onder de communicatieprijzen, en het AdCongres vonden diverse andere evenementen plaats, zoals het Groot Reclame Talent Ontbijt, creatieve seminars en workshops, Cannes Lions Amsterdam en een compleet Talentprogramma voor studenten. Uiteraard werd de dag afgesloten met een bruisende Afterparty.

Adverteerders en reclamebureaus zijn allemaal op zoek naar een nieuwe invulling van het vak. Daarom gaat de 3e editie van ‘De 24 uur van de Reclame’ dit jaar niet zomaar over reclame. Maar over ‘Creativity can change the world’.

Bill Clinton
De 24 uur van de Reclame wordt dit jaar geopend door niemand minder dan Bill Clinton.
In juni van dit jaar sprak Bill Clinton in Cannes de verzamelde creatieve industrie toe met zijn speech ‘How advertising can help build a better world’. Een onderwerp dat naadloos aansluit op het gedachtegoed van BVA en VEA. We pakken daarom met ‘De 24 uur van de Reclame 2012’ de handschoen op.

Speciale aanbieding lezers High Profile Events
- Ontvangst met koffie en thee
- Deel 1 Ad Congres met Bill Clinton
- Luxe lunch
- Deel 2 Ad Congres met Jurgen Bey, Erik Kessels en Victor van der Chrijs

Normale prijs € 495,00 exclusief B.T.W.
Speciale aanbieding High Profile Events : € 295,00

Kaarten kun je bestellen via www.24reclame.nl.  Op de site dien je aan te geven dat je lid bent van de BVA en dan verschijnt het juiste tarief.

Foto credit: Ralph Alswang - Clinton Foundation

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!