Back Back Nieuws

Aan tafel met Jimmy Nelson op domein Oogenlust

04 mei 2015
Galerie Hans Persoon presenteert 22 mei tot en met 20 juni 2015 in samenwerking met Oogenlust een verkooptentoonstelling van de Britse meester-fotograaf Jimmy Nelson op domein Oogenlust in het Brabantse Eersel.

Jimmy Nelson geeft woensdag 27 mei  een kijkje achter de schermen van zijn project 'Before they pass away'. Tijdens een exclusief diner, bereid door chef-kok Dick Middelweerd van restaurant de Treeswijkhoeve**, neemt de meester-fotograaf de gasten mee door zijn wereld en vertelt over zijn werkwijze, drijfveren en passie. Een avond vol inspiratie en haarscherpe fotografie op wandvullend formaat. De foto's zijn verbluffend en komen nog beter tot leven zodra Jimmy Nelson het verhaal erachter vertelt.

Oogenlust
Oogenlust creëert sfeer van topniveau op locatie. Met de natuur als uitgangspunt geeft het bedrijf vanuit het bloemenambacht invulling aan bijzondere momenten, (inter)nationale events en interieurs. Het bijzondere pand van Oogenlust bevindt zich op het prachtige 8,5 hectare grote ‘domein Oogenlust’ in het Brabantse Eersel. Een natuurlijk terrein en een waar belevingslandschap met beeldentuin in wording. De winkel van Oogenlust toont een breed scala aan bijzondere producten. Naast inspirerende vergaderruimtes biedt de exporuimte vele mogelijkheden voor event-organisatie.

Galerie Hans Persoon, eveneens gevestigd op domein Oogenlust, toont het werk van opkomende en gevestigde internationale kunstenaars. In elke presentatie ligt de nadruk op de totaalbenadering van de tentoonstelling. In elk project wordt gezocht naar de perfecte harmonie of de combinatie van spannende tegenstellingen.

Fotografie: Jimmy Nelson

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!