Back Back Nieuws

A1 Grand Prix contracteert De Boer

27 september 2007
Op Circuitpark Zandvoort wordt aanstaande weekend alweer voor de tweede maal de A1 Grand Prix gehouden. De Boer werd wederom gecontracteerd om aanvullende ruimte te leveren voor deze prestigieuze club racers en raceliefhebbers. Sinds de eerste A1 race op Brands Hatch in 2005 heeft De Boer bij racesin Nederland, Engeland enTsjechië gebouwd.

 

Op het Circuitpark Zandvoort levert De Boer voor de tweede maal aan de A1 GP in Nederland, en is erdeze editie circa 3500 vierkante mete raan aanvullende accommodatie gebouwd.De befaamde Tarzanbocht is voorzien van een accommodatie die rondom is voorzien van terrassen, waardoor er een optimaal zicht ontstaat op het circuit. Verder is er aanvullende ruimte voor de teams geplaatsten staat op het Pitdak aanvullende ruimte voor teamcatering en hospitality.


 

Bij de afgelopen A1 Grand Prix race in Engeland, gehouden op de bekende Brands Hatchcircuit, leverde De Boer Engeland reeds voor de vierde maal tijdelijke accommodaties voor de Engelse A1 GP.Bij de volgende race in Brno (Tsjechië) op 14 oktober plaatst De Boer ook aanvullende ruimte voor de teams.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!