6 redenen om een tent te huren voor je event6 redenen om een tent te huren voor je event
Back Back Column

6 redenen om een tent te huren voor je event

30 september 2019

Wie denkt aan een event of feest, denkt vaak aan een mooie feestzaal. Maar heb je ook al eens gedacht aan een tent voor je volgende event? Veldeman geeft je 6 redenen om een tent te huren voor je event.

1. Niet locatiegebonden

Kies je voor een feestzaal, dan ben je automatisch gebonden aan de locatie. Als je een tent huurt behoort elke locatie tot de opties. In een prachtige groene omgeving, op een oude industriële site, langs het water of zelfs op je eigen bedrijfsterreinen. Verrassend en vooral memorabel voor je aanwezigen. Een event in een tent geeft je dus een uniekere beleving dan een event op een vaste locatie.

2. 100% gepersonaliseerd

Een vaste locatie verandert niet, maar wanneer je een tent huurt voor een event dan kan je die helemaal personaliseren op maat van je bedrijf, je wensen, het type feest… Een andere maatvoering, vorm, opstelling, indeling, inkleding… Het verrassingseffect is steeds weer aanwezig.

3. Flexibiliteit

Met een pand zit je vast aan een maximumcapaciteit, vaak een vaste cateraar, licht en geluid… Huur een tent voor je event en jij maakt de keuzes. Verwacht je meer volk? Dan past Veldeman de grootte van de tent aan. Kies je favoriete cateraar, je eigen licht en geluid… Je kan alles volledig naar eigen keuze inrichten, dus laat je creativiteit gerust de vrije loop.

4. Het hele jaar door

Ook een tent gebruik je 365 dagen per jaar. Onder alle weersomstandigheden, van de lente tot en met de winter. Van ijssculpturenfestivals in Zuid-Frankrijk tot transparante tenten in de winter. Met de juiste technieken kan je tenten gemakkelijk koelen en verwarmen. Zo kunnen zij elk seizoen aan.

5. Eén aanspreekpunt

Een tent huren voor een event? Veldeman is de partner die je doorheen het hele proces begeleidt en het je graag zo gemakkelijk mogelijk maakt. Eén aanspreekpunt voor het volledige concept.

6. Veiligheid ten top

Een tent minder veilig dan een vast gebouw? Die tijden zijn lang vervlogen. Alle Veldeman constructies zijn gecertificeerd volgens de vereiste Europese normen (EN13782) en worden met grote aandacht voor veiligheid opgebouwd en gedemonteerd. Bovendien is Veldeman VCA** gecertificeerd.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!