6 aanstormende spreektalenten6 aanstormende spreektalenten
Back Back Nieuws

6 aanstormende spreektalenten

25 april 2019

De vooraanstaande en ervaren sprekers die vele jaren in het vak zitten zorgen nog altijd voor succesvolle events en geïnspireerde bezoekers. Toch ziet adviesbureau deSpreker.nl dat organisaties steeds vaker kiezen voor sprekers met een minder gevestigde naam. Zij werden beloond met hoogstaande en verrassende presentaties, al dan niet gebracht door een sprekers op sneakers.

Daarom hieronder een zestal sprekers die volgens deSpreker.nl behoren tot hét aanstormend talent die je de komende jaren regelmatig op het podium gaat zien. In willekeurige volgorde:

Sydney Brouwer - Klantgerichtheid & Klantbeleving

Als je op zoek bent naar een vernieuwend verhaal over klantgerichtheid en klantbeleving, moet je Sydney Brouwer hebben. Begin 2018 kwam zijn boek Klantgericht Leiderschap uit en werd direct een #1 bestseller op Managementboek.nl. Inmiddels ligt de derde druk in de winkels. Sydney spreekt over onderwerpen rondom de klant: hoe maak je ze enthousiast, hoe bouw je een klantgericht bedrijf en wat wil de klant van de toekomst? Verwacht een presentatie met veel energie, interactie en humor.

Rocky Hehakaija - Inspiratie & Motivatie

Roxanne 'Rocky' Hehakaija was het eerste en enige vrouwelijke lid van de Street Legends, een wereldberoemd straatvoetbalteam onder leiding van Edgar Davids. Een ernstige knieblessure maakte een einde aan haar internationale voetbalcarrière. Ze zat niet bij de pakken neer en richtte de stichting Favela Street op. Hiermee creëert ze een nieuwe generatie sterke rolmodellen in achterstandswijken, met de kracht van straatvoetbal. Rocky verzorgt pakkende presentaties over thema's als motivatie, omgaan met verandering en tegenslag.

Thijs Lindhout - Geluk & Persoonlijk Leiderschap

Het succes van Thijs Lindhout begint bij zijn 100% Inspiratie podcast. Daarin interviewt hij succesvolle Nederlanders en geluksexperts. Inmiddels luisteren zo'n 50.000 mensen per maand naar zijn podcast. Ook toert hij door de Nederlandse theaters met zijn 100% Inspiratie Show. De presentaties van Thijs zijn een combinatie van inspiratie en entertainment. Tijdens zijn keynotes deelt hij de beste inzichten van zijn onderzoek naar geluk en succes.

Arjen Banach - Organisatiecultuur & Verandermanagement

Arjen Banach heeft een verrassende en frisse kijk op hoe winnende organisaties in de wereld van morgen zijn georganiseerd. Hij doet onderzoek naar opvallende en inspirerende organisaties die met hun aansprekende cultuur vooruitlopen op innovatie, medewerkersbeleving, werkgeluk en duurzaam succes. Als Chief Happiness Officer in de zorg houdt hij zich dagelijks bezig met verbeteren van werkprocessen.

Rosanne Warmerdam - Gezondheid & Lifestyle

Tijdens haar studie Biomedische Wetenschappen groeide de nieuwsgierigheid van Rosanne Warmerdam omtrent het begrip 'gezondheid'. Daarom richtte ze Living Life Lab op, waar ze onderzoekt wat het betekent om gezond te zijn en hoe deze nieuwe wetenschappelijke inzichten toepasbaar zijn in onze dagelijkse lifestyle. De enthousiaste Rosanne neemt je tijdens haar lezingen mee langs de nieuwste inzichten over gezondheid.

Kevin Weijers - Innovatie & Persoonlijke Ontwikkeling

Kevin Weijers reis begon toen hij in zijn werk als ambtenaar stopte met e-mailen. Dit verhoogde zijn productiviteit enorm. Sindsdien hebben zijn experimenten als Chief Exploration Officer bij 'Rond de Wereld in 80 Experimenten' hem al vele universeel toepasbare lessen geleerd. Zoals het realiseren van een goede samenwerking, innoveren als bedrijf of persoon, het vergroten van je (persoonlijke) productiviteit en het opzoeken van de grenzen van je comfortzone. Door de levenslessen te verpakken in persoonlijke en vaak humoristische verhalen gaat iedereen vol energie en inspiratie naar huis.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!