5 september: Expeditie Apeldoorn5 september: Expeditie Apeldoorn
Back Back Nieuws

5 september: Expeditie Apeldoorn

04 juli 2019

Donderdag 5 september organiseren Convention Bureau Gelderland en Apeldoorn Congresstad een exclusieve expeditie voor meeting- en eventplanners. Tijdens de expeditie ontdekken de deelnemers de mogelijkheden van Apeldoorn als Congresstad en doen zij inspiratie op voor aankomende evenementen en congressen. Het evenement vindt plaats bij het industriële Zwitsal Apeldoorn.

Andere aanpak

Convention Bureau Gelderland organiseert samen met Apeldoorn Congresstad dit event vanuit hun rol als kennisinstituten voor haar partners. Doel is om inzicht te geven in de mogelijkheden die Apeldoorn, als grote stakeholder in Gelderland, te bieden heeft op het gebied van evenementen, congressen en zakelijke bijeenkomsten. Tijdens Expeditie Apeldoorn worden de deelnemers op een interactieve manier meegenomen ‘op expeditie’ in Apeldoorn om deze stad als Congresstad te leren kennen. Afgelopen jaar deden ze dat in oude Mini Coopers tijdens een iPad challenge. Dit jaar is de aanpak anders en zoomt de expeditie ook in op  de grootste uitdagingen voor boekers en locatievertegenwoordigers.

Expeditie Apeldoorn is niet alleen interessant voor de eventplanners, maar ook voor congresbureaus, directiesecretaresses, marketingmedewerkers en andere organisatoren van zakelijke bijeenkomsten. Aanmelden is mogelijk via deze link.

Interactief programma

Het programma start met een drankje en dan gaan we snel aan de slag! De invulling van het programma wordt nog even geheim gehouden, maar het prikkelt gegarandeerd alle zintuigen. De dag wordt afgesloten met een netwerkborrel, waarbij de bezoekers ervaringen kunnen uitwisselen met collega meeting- en congresplanners. Dit is ook hét moment om medewerkers van een Apeldoornse locatie aan te schieten. Voor advies staan ook Apeldoorn Congresstad en Convention Bureau Gelderland klaar. Om 18:00 uur is het programma afgelopen en gaat iedereen met een flinke lading inspiratie naar huis!

Wil je meer informatie over de expeditie? Neem dan contact op met Convention Bureau Gelderland via info@conventionbureau.nl of 088-366 02 60.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!