5 Oktober Site Visit Twente5 Oktober Site Visit Twente
Back Back Nieuws

5 Oktober Site Visit Twente

07 september 2018

Op vrijdag 5 oktober organiseert Congresregio Twente haar tweede Site Visit. Na een succesvolle eerste editie krijgen organisatoren van zakelijke evenementen wederom de mogelijkheid kennis te maken met de veelzijdige regio. Op een eigentijdse manier proeven de deelnemers de sfeer, ontdekken zij natuurgebieden en congreslocaties én krijgen zij een goede indruk van de zakelijke mogelijkheden in Twente.

Veelzijdig

Variërend van kleinschalig op het platteland tot groots in de stad, er is altijd wel een passende locatie te vinden in Twente. Meetings en incentives kunnen basic plaatsvinden maar het kan ook luxer, tot aan een stijlvol diner op een luxe locatie. Ook bijzondere locaties zoals musea, theater en gebedshuizen zijn in te zetten bij speciale zakelijke events. ‘Of het nu gaat om een intieme heisessie of een groot congres voor 2000 personen, met 17 subzalen, Twente heeft het. En die diversiteit willen wij graag laten zien tijdens de Site Visit’, aldus Kirsten den Hertog, Accountmanager zakelijk toerisme van Congresregio Twente.

Overnachten mogelijk

Het programma, dat overigens gratis is voor eventprofessionals, begint in de ochtend en eindigt aan het einde van de middag. Aan deelnemers die van ver komen, of gewoon uitgerust willen beginnen aan het programma, is ook gedacht: hen wordt, voorafgaand aan de Site Visit kosteloos een overnachting aangeboden bij partners van Congresregio Twente.

Aanmelden

Organiseer jij zakelijke bijeenkomsten en ben je geïnteresseerd in de zakelijke mogelijkheden van Twente? Geef je dan nu kosteloos op.

Bekijk hier onder de compilatie van vorig jaar.

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!