Back Back Nieuws

40-jarig jubileum voor Van Helden Travel

04 maart 2015
Van Helden Travel viert dit jaar haar 40-jarig jubileum. Begonnen in Breda en inmiddels gevestigd in Hilversum groeide het bedrijf uit tot hét VIP-reisbureau van Nederland. Talloze captains of industry, politici, sporters, artiesten en andere prominenten wisten de afgelopen jaren de weg naar Van Helden Travel te vinden voor hun zakelijke of privé-uitstapjes en evenementen.

Anne-Marie van Helden is de drijvende kracht achter Van Helden Travel. Zij kan bogen op meer dan 35 jaar ervaring in exclusieve reizen op maat voor de zakelijke en particuliere markt. Haar oog voor detail en hoge kwaliteitseisen laten niets aan het toeval over. 'Wij werken alleen op afspraak op ons kantoor in Hilversum of bij mensen thuis. Waar nodig reis ik persoonlijk naar de locatie voor een laatste check, waar ook ter wereld', aldus de jubilerende Van Helden.

Limousine, private jet of helikopter 
Van huwelijksreizen en familievakanties tot personeelsevenementen en spraakmakende incentives. Door een wereldwijd netwerk van lokale agenten en contacten weet Van Helden Travel bestemmingen te vinden die voor anderen verborgen blijven. Anne-Marie van Helden: 'Een scootersafari in Finland, een poloweekend Biarritz, golfen in Nepal op ’s werelds ijlste golfcourse of snowboarden in Nicaragua op de zandhellingen van een vulkaan. Wij bieden privacy en discretie op exclusieve bestemmingen, desgewenst met butler, privékok en eigen chauffeur. Per limousine, private jet of helikopter naar onontdekte locaties en droomoorden? Alles is mogelijk.'

Onvindbaar voor zoekmachines
De nieuwste parel in de kroon van Van Helden Travel is het Japanse Chichi Jima eiland. Een utopische locatie, 1.000 km uit de kust, met kristalhelder water dat enkel wordt gedeeld met dolfijnen en zeeschildpadden. Men kan er duiken naar koraal en vier Japanse scheepswrakken die hier 60 jaar geleden tot zinken zijn gebracht. Om daarna te genieten van vers bereide sashimi en een spectaculaire zonsondergang. 'Verwend worden dus in de ware zin des woords', aldus Anne-Marie van Helden, die ook in het jubileumjaar flink uitpakt met reizen in stijl naar de mooiste bestemmingen, vaak onvindbaar voor zoekmachines. Discretie gegarandeerd.

Meer informatie is te vinden op vanheldentravel.nl.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!