4 toplocaties voor jouw eindejaars bijeenkomst in Midden-Nederland4 toplocaties voor jouw eindejaars bijeenkomst in Midden-Nederland
Back Back Locaties

4 toplocaties voor jouw eindejaars bijeenkomst in Midden-Nederland

10 oktober 2022

Het einde van het jaar komt langzaam in zicht. En wat is er leuker dan éindelijk weer het jaar gezamenlijk af te sluiten. Een spetterend kerstfeest, smakelijke eindejaarsbijeenkomst of het jaar afsluiten in het groen? Deze vier toplocaties in Midden-Nederland bieden de ideale omgeving voor jouw afsluiting van het jaar!

Een spetterend kerstfeest in De Rijtuigenloods

Wil jij goed uitpakken met een spetterend kerstfeest? De Rijtuigenloods is dé feestlocatie met een industrieel karakter. Je geeft er moeiteloos een feest voor 2.000 personen. Je beschikt over een grote feestzaal en 15 subruimtes. De historische treinwagons, authentieke spoorbielzen en roltakels vormen een sfeervol decor voor jouw feest.

 • De Rijtuigenloods
  De Rijtuigenloods
 • Midden Nederland Hallen | Next Qube
  Midden Nederland Hallen | Next Qube
 • De Werelt
  De Werelt
 • Mauritskazerne
  Mauritskazerne

Verras jouw medewerkers met een kerstmarkt in de Midden Nederland Hallen

Ho, ho, ho! Sluit jij het jaar af met een gezellige kerstmarkt in de Midden Nederland Hallen? De Next Qube in De Midden Nederland Hallen geeft je alle ruimte om je kerstmarkt te combineren met een kerstspeech voor al je medewerkers. Deze plug-and-play zaal geeft je zitplaatsen voor 750 gasten en op het naastgelegen paviljoen heb je alle ruimte voor jouw kerstmarkt.

Sluit het jaar af in het groen bij De Werelt

Successen vieren doe je samen! En wat is er nou mooier dan het jaar afsluiten met een gezellige bedrijfsborrel? Of je je eindejaarsevenement nu met collega's of met relaties viert; in de schitterende omgeving van evenementenlocatie De Werelt in Lunteren wordt het sowieso een geslaagd evenement! Deze locatie is geschikt van 50 tot 600 personen en beschikt over eigen parkeerplaatsen. Net dat beetje extra? Plak er dan een overnachting aan vast!

Organiseer een smakelijke eindejaarsbijeenkomst in de Mauritskazerne

Jouw eindejaarsbijeenkomst in een rijksmonument wat één en al food ademt? Welkom in de Mauritskazerne! Van eindejaarsspeech met diner tot groot feest: in de Mauritskazerne wordt jouw evenement een groot succes. In de voormalige Exercitieloods ontvang je 350 gasten in een ruime zaal met naastgelegen foodcourts.

De zekerheid die je nodig hebt: Next Venue Garantiefonds

Jouw eindejaarsevenement organiseren, maar niet verrast worden door veranderende omstandigheden? Dit begrijpen wij maar al te goed. Onze locaties kun je daarom boeken in combinatie met het Next Venue garantiefonds voor evenementen. Dit fonds geeft je de mogelijkheid om je evenement bij calamiteiten kosteloos te verplaatsen tot 10 werkdagen voor je event. Meer weten? Lees hier meer!

Een kerstmarkt, groot feest of feestelijke borrel: hoe sluit jij 2022 af?

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!