Back Back Nieuws

300 Reisadviseurs het schip in richting Londen

28 juni 2011
Xcentive organiseert inmiddels 17 jaar de educatieve roadshow ‘WereldWorkshop’ voor reisadviseurs van ANVR reisbureaus. De reisadviseurs kunnen zo in relatief korte tijd veel kennis opdoen van gerenommeerde reisaanbieders die hen persoonlijk informeren. Voor dit jaar bedacht Xcentive een nieuw concept in samenwerking met Stena Line, NS Hispeed en Eurostar.

 

Heen met de ferry, terug met de trein

Totaal 300 adviseurs konden zich inschrijven op één van de drie workshop weekenden in mei. Deze kans op een leerzame en leuke trip naar swinging Londen liet men niet glippen. Alle weekenden à 100 leergierige adviseurs waren in sneltreinvaart volgeboekt. NS HIspeed vervoerde de gasten naar Hoek van Holland waar de ferry van Stena Line aan het eind van de zaterdagmiddag de trossen los gooide en koers zette naar Harwich. De treinen van Eurostar en NS Hispeed bracht de gasten zondagavond vliegensvlug weer naar huis.

 

Workshops overal aan boord

Alle reisadviseurs volgden de boeiende workshops van zes reisaanbieders op diverse locaties van het schip. De bioscoop, de bar, het restaurant en de business lounge werden speciaal geprepareerd voor de presentaties. Tussendoor konden de gasten genieten van een uitstekend buffet en werd de avond afgesloten in de gezellige bar. De volgende ochtend startte een karavaan van 100 fietsers voor een tocht langs de highlights van Londen.

 

Positieve reacties

De reisadviseurs vonden het een leerzame en bijzondere beleving. Ze waren vooral enthousiast over de gevarieerde reis met de treinen en de ferry in combinatie met de workshops en het bezoek aan Londen. De organisatie is gevraagd in 2012 een nieuwe educatieve en originele trip te ontwikkelen voor de reisbranche.

 

Contact

Meer informatie over de georganiseerde reis door Xcentive is te vinden op www.xcentive.nl, via tel. 070-3450932 of avdberg@xcentive.nl.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!