3 inspirerende locaties om je plannen voor het nieuwe jaar te smeden3 inspirerende locaties om je plannen voor het nieuwe jaar te smeden
Back Back Locaties

3 inspirerende locaties om je plannen voor het nieuwe jaar te smeden

26 september 2022

De tijd vliegt: het vierde kwartaal van 2022 staat alweer op het punt om te beginnen. De hoogste tijd om je plannen voor volgend jaar op orde te krijgen! Boost de energie, creativiteit en productiviteit in het team in één van deze drie inspirerende locaties in Midden-Nederland. 

De Werelt: brainstormen in het bos

Echt even loskomen van je werkplek? Dat doe je in De Werelt.

Bij De Werelt vind je alles wat je nodig hebt om inspiratie op te doen voor het nieuwe jaar. De schitterende ligging in de bosrijke omgeving van Lunteren zorgt bij aankomst al voor het wow-gevoel. En als je er toch bent, waarom zou je deze mooie omgeving niet volop benutten? Brainstorm in het bos, maak samen het hoofd leeg met een bootcamp of bespreek je ideeën tijdens een mooie wandeling. Met deze unieke combinatie van inspanning en ontspanning is succes gegarandeerd!

De Werelt | Westhofflaan 2 in Lunteren

De Veenderhoeve: plannen smeden in een landelijke omgeving

De Veenderhoeve is een sfeervolle locatie voor zakelijke bijeenkomsten in alle soorten en maten. Je vindt hier alle rust en privacy voor jouw evenement. De stijlvolle zalen en de riante tuin staan exclusief tot jouw beschikking. Van techniek tot food & drinks: je wordt volledig ontzorgd door het team van specialisten dat voor je klaar staat. Tip! Op een klein half uurtje rijden, onder de rook van Amersfoort, vind je nog een ander landelijk pareltje: Hoeve Sparrendam

De Veenderhoeve | Stationsweg 5  in Veenendaal

Centraal Ketelhuis: vergaderen op een industrieel plekje

Een historische plek met een ongedwongen sfeer: Centraal Ketelhuis is dé industriële parel voor jouw bijeenkomst! In dit rijksmonument werd ooit het omliggende historische spoorcomplex van warmte voorzien. Nu is het jouw plek om te broeden op goede ideeën. De locatie heeft de monumentale looks van buiten en een unieke, ongedwongen sfeer van binnen. Op zoek naar een originele subruimte? Organiseer je break-outsessie de Jules, een historische treinwagon!

Centraal Ketelhuis | Soesterweg 320 in Amersfoort

Vind de perfecte locatie voor je volgende bijeenkomst

Op zoek naar een andere locatie? Next Venue biedt inspirerende omgevingen voor ontmoetingen die ertoe doen. Vind jouw ideale locatie in de locatiezoeker.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!