3 Days - 3 Projects voor Laserforum3 Days - 3 Projects voor Laserforum
Back Back Nieuws

3 Days - 3 Projects voor Laserforum

22 mei 2018

April was voor Laserforum een prachtige maand, waarin zij hun grenzen zonder enige twijfel getest en verlengd hebben. In 3 dagen realiseerden zij 3 grote producties. 'Het was niet alleen een productionele uitdaging, máár ongetwijfeld een zéér complexe logistieke challenge!', vertelt Michael Thiesen mede-eigenaar van Laserforum enthousiast.

18/19 april - OMRON Healthcare Europe Tenerife

Het team van Laserforum mocht kort na een succesvolle show in Valencia voor Omron wederom terugkeren naar zonnig Spanje. Nu om in Tenerife de bedrijfspresentatie uit te voeren waarin dit keer Omrons's nieuwste geavanceerde producten; cardiovasculair-, ademhaling-, en beweging risico- & behandelmanagement de revue passeerden.

De genodigden werden overweldigd dankzij een zeer gedetailleerde én doordachte storyline. Deze kwamen in combinatie met een speciaal geschreven muziekstuk en bijpassende voice-over écht perfect tot zijn recht. Daarnaast wist Laserforum door de inzet van 'jaw-dropping' visuals elk individu te raken en te bezielen omtrent Omron's nieuwste toepassingen. Hun rijke geschiedenis, haar verhaal én de vertaalslag naar hun visie: 'Zero compromise on healthier lives' kwamen zo perfect samen.

21 april - Hoogvliet 50 jaar

Op 21 april mocht Laserforum in opdracht van MAPH-Event Productions voor 5.000 medewerkers van Hoogvliet de eindshow realiseren. Dit ter gelegenheid van het 50-jarig jubileum van de supermarkt keten. Een spectaculaire show met gave visuals, custom-made muziek, knallende FX-effecten, een regenboog van vuurwerk, sfeervolle licht-fixtures én een geheel op maat gemaakte lasershow, zorgden voor een spectaculair einde van een geweldig feest.

21 april - ELFIA 2018 - Kasteel de Haar

Als derde prachtige productie mocht Laserforum voor de eerste keer tijdens hun samenwerking met de Elfia aan de slag op Kasteel de Haar (Haarzuilens) tijdens hét grootste fantasy- en kostuumevenement van Europa. Het event staat garant voor duizenden flamboyant geklede bezoekers en een programma vol expressieve workshops, lezingen, muzikale optredens en zinderende shows. Op het Enchanted Lake werden de bezoekers meegevoerd door de betoverende show: 'Draconis Elfia'. Laserforum verzorgde een magische Lasershow voor duizenden bezoekers die begeleid werd door een spannende storytelling geschreven door de befaamde Sir Roly Rotherham. Tijdens de 2e editie van Elfia op 22-23 september 2018, zal een volledig nieuwe show gepresenteerd worden.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!