Back Back Nieuws

25ste verhuring van alles-in-een formule High Five

26 oktober 2012
Het High Five concept is vanaf januari 2011 een feit bij Jaarbeurs Utrecht. En met de horecavakbeurs Gastronomie in aantocht is dit alweer de 25ste succesvolle verhuring. 
High Five is naast een volledig ingerichte beursvloer, vooral een compact en intiem accommodatieconcept voor kleinschalige (congres)beurzen, vak evenementen en corporate events. Gemak en voordeel zijn hierin de belangrijkste pijlers.

Gedegen kraamkamer
Met High Five speelt Jaarbeurs Utrecht in op de behoefte aan een laagdrempelig, transparant en eenvoudig accommodatieconcept, tegen een zeer scherp tarief. Dit gecombineerd met de ruim 90 jaar kennis en ervaring van Jaarbeurs Utrecht, maakt dat High Five een gedegen kraamkamer is voor nieuwe (beurs) concepten. Met deze 25ste verhuring bewijst High Five dat er wel degelijk ruimte is voor nieuwe initiatieven in een markt die momenteel gekenmerkt wordt door minder dynamiek en ondernemersrisico. High Five staat los van de grote hallen van Jaarbeurs Utrecht en bediend een eigen markt. Onder de 25 gerealiseerde projecten bevinden zich zowel vak- als consumentenbeurzen,  congresbeurzen en (corporate) events. Afkomstig uit marktsegmenten als retail en horeca , beauty en welness, dance, gezondheidszorg, onderwijs, industrie, ICT, gaming en arbeidsmarkt.

Transparant en kostenefficiënt
De formule is even simpel als succesvol. Klanten betalen een vaste prijs per netto m2 en krijgen daarvoor een volledig ingerichte beursvloer. Dit omvat standbouw, vloerbedekking, verlichting , theaters, cateringpunten, garderobe, beveiliging/bewaking en gratis  parkeerfaciliteiten voor exposanten. Tegen een kleine meerprijs levert Jaarbeurs tevens een, in eigen beheer ontwikkelde, bezoekersregistratiemodule genaamd evisit. Dat alles maakt de formule uiterst transparant en bovenal kostenefficiënt. En, zeer belangrijk, met een laag risicoprofiel voor de klant. Onlangs is het management van High Five uitgebreid met de toevoeging van Pieter Simons aan het team, waarbij hij een jarenlang track-record in de opzet en exploitatie van beursconcepten toevoegt en als een ideale sparringpartner mee kan denken in beurs- en eventconcepten of de revitalisering daarvan.

Groei
Vanuit het succes van de eerste twee exploitatiejaren is de kalender voor 2013 alweer goed gevuld. De ambitie van Jaarbeurs Utrecht is om met dit concept door te groeien naar 25-35 evenementen op jaarbasis en van daaruit eventueel een doorontwikkeling te onderzoeken naar grootschaliger projecten en/of uitbouw in de vorm van jaarlijks terugkerende beurs- en evenementconcepten.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!