Back Back Nieuws

2500 roze rozen voor Chantal Janzen

05 oktober 2010
Wolterinck Event Decoration was afgelopen zondag verantwoordelijk voor de aankleding van de première van de nieuwe Nederlandse musical Petticoat. De enthousiaste decorateurs Anne van Voorden en Martin van Hemert gebruikten maar liefst 2500 roze rozen in de première boeketten. De roze roos is de favoriete bloem van Chantal Janzen, de musicalactrice voor wie Joop van den Ende Theaterproducties deze musical speciaal heeft gemaakt.

Martin van Hemert: “Daarom hebben we Chantal Janzen on stage verrast met haar favoriete bloem, de roze roos. De kleur roze doet anders vermoeden, maar de roos is een krachtige bloem; één die je voorzichtig aan moet pakken. Deze bloem past bij Chantal, bij haar rol en ook bij het karakter van de voorstelling.”

Petticoat gaat over een meisje dat vanuit een dorp naar de grote stad gaat om daar een zelfstandig bestaan op te bouwen, om door te breken als artiest. Het meisje dat Chantal op toneel neerzet is in het begin heel verlegen, een onbeschreven blad, maar ze weet wat ze wil en ze bloeit op naarmate de voorstelling vordert.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!