Back Back Nieuws

24 hours highspeed marketing

25 juli 2008
Event en travelmarketingbureau Performance Improvement was onlangs partner van The BrandFuel Academy tijdens The BrandFuel24: ofwel na 24 uur per spoor de toer beëindigen als herboren brandmanager.

Donderdag 5 juni jl. vond de allereerste BrandFuel24 plaats, een initiatief van The BrandFuel Academy. "The BrandFuel Academy is een unieke mix van marketing, brandmanagement en opleidingen geleid door een viertal ervaren marketing professionals. In combinatie met de kennis en ervaring van Performance Improvement werd het een succesvolle en onvergetelijke treinrit", zo meldt de het bureau.

BrandFuel24 speelde zich voornamelijk af in de trein van Schiphol naar Brussel. Het idee om nieuwe inzichten, praktische handvatten voor marketing en merken, op te doen per trein werd door de deelnemers als zeer revolutionair ervaren. Diverse marketing- en brandmanagers kwamen aan het woord in de BrandFuel Express. De BrandFuel Safari stond in het teken van relevante trends en brands en onder de noemer ‘Brand dating’ wisselden deelnemers ervaringen en uitdagingen met elkaar uit. ’s Avonds stonden een drietal sprekers in de startblokken om hun verhaal te verkondigen, gevolgd door een dinerbuffet en het feest.

De volgende ochtend veraangenamen nog eens vier sprekers de retourtrip met onderwerpen als ‘give me interactive kids, 50-plussers, het order-chaos-resolution-principe en differentiatie omtrent brandmanagement’. Uiteenlopende onderwerpen die gezorgd hebben voor een gevarieerd programma de klok rond.

De passie voor marketing en brandmanagement was de rode draad tijdens deze spraakmakende treinreis, waarbij een belangrijke rol was weggelegd voor Performance Improvement. Een drijfveer die zeer zeker van toepassing is op dit ervaren event- & travelmarketing bureau dat het motto ‘Passion for People’ hanteert.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!