2021>>20222021>>2022
Back Back Nieuws

2021>>2022

24 december 2021

Hoeveel mooie wensen we elkaar vorig jaar ook toegewenst hebben, hoeveel stiekeme schietgebedjes tussendoor gepreveld zijn of hoeveel gelukspoppetjes we elkaar toegestopt hebben: 2021 was wederom een jaar van omdenken, nieuwe manieren zoeken, vol gas en eerder dan gehoopt weer stilstaan.

Deze kerstgroet willen we dan ook gebruiken als een shout out naar al die ondernemers die maar door blijven ploeteren. Balend van de hobbels nadat een goed plan weer de prullenbak in kan, het af en toe ook echt niet meer wetend en moe. Maar ook met een strijdlust die na elk sprankje hoop weer aanwakkert tot een enorme vlam vol creativiteit.

Extra dapper vonden wij diegenen die hun verhalen bleven vertellen. Over mooie evenementen in die heerlijke zomer, over evenementen die op het nippertje door konden gaan met de hulp van QR-codes en waar het dak ervan af ging. Over hybride- of digitale evenementen die steeds leuker en innovatiever worden of over geniale initiatieven die er anders nooit gekomen waren. Niemand is gaan twijfelen aan de missie, het bijeenbrengen van mensen, het vertalen van een boodschap en het vertellen van een verhaal. Fantastisch dat we deze eerlijke en vaak toch ook trotse verhalen mochten delen op Events.nl, magazine Events, onze socials en ons – dit jaar nieuwe! – Inspiratiemagazine Events. Want zoveel out of the box inspiratie, daar hadden we een nieuwe drager voor nodig. Hopelijk hebben ook wij daarmee wat extra inspiratie en positiviteit gebracht.

Heel erg bedankt voor het vertrouwen om ons jullie verhalen te laten opschrijven. In het voorwoord van magazine Events schreef ik het ook al: alle ellende diende echt geen hoger doel, maar de realisatie dat er ontzettend veel warmte in de branche zit, lijkt me een mooie om met kerst te herhalen.

De laatste dagen van 2021 zwoegen we nog even door. In kleine gezelschappen, hopelijk bij familie of de mensen die je het liefste zijn. Extra knus. ‘Een kerstwens is dit jaar extra moeilijk - of extra makkelijk, want 2021 wordt ongetwijfeld beter!’, zo begonnen we de kerstwens van vorig jaar. Voor nu wensen we iedereen vertrouwen, moed en de blik op vooruit. En wees trots op jezelf!

Zoek voor de zekerheid vooral de sterrenhemel maar even goed af naar die vallende ster voor een extra wens als je een avondrondje loopt! 

Team High Profile Events

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!