Back Back Locaties

2012: het jaar waarin veel te vieren was voor de Efteling

26 december 2012

In 2012 bestaat de Efteling 60 jaar en dat is al bijna 365 dagen gevierd met onder meer een spectaculaire aftrap tijdens Oud&Nieuw met een spetterende vuurwerkshow, en een jubileumshow voor 800 genodigden en 1.500 medewerkers, de première van de watershow Aquanura, de derde grootste fonteinenshow van de wereld met een prachtig waterballet met kleur, water, vuur en mist. Maar nog veel meer heeft de revue gepasseerd ter ere van het jubileumjaar…

Een gi-ga-gantisch avontuur
In het jubileumjaar van de Efteling vond bijna elke maand iets bijzonders plaats. Van de openingen van Polles Keuken, Aquanura en De Nieuwe Kleren van de Keizer, tot de première van Sprookjesboom de Film, de eerste eigen bioscoopfilm. En ook het Efteing Theater had iets te vieren: dit jaar kon het sprookjesachtige gebouw tien kaarsjes uitblazen! Ook stond de tiende musical van de Efteling op de planken: 'Sprookjesboom de Musical: een gi-ga-gantsich avontuur' mag dan ook een heuse 'jubileumhit' genoemd worden! Zodra je de imposante poorten van de Efteling doorgaat en je recht op de facade van het feëenrieke pand afloopt, waan je je in de wereld van Heks, Wolf, Assepoester en Kleinduimpje. Samen met mijn dochter van drie jaar en twee van haar vriendinnetjes mocht ik de wondere wereld van de Sprookjesboom beleven. En beleven doe je het zeker. De acteurs lopen door het publiek en zingen opzwepende liedjes, leuk voor jong en oud! We moeten blahaazen… en… Kracht van groot, kracht van klein… zijn slechts enkele liedjes die ik al weken in mijn hoofd heb. De CD die we maar direct aangeschaft hebben wordt grijs gedraaid en zelfs de boeken zijn niet aan te slepen.

Sprookjesboom de Musical ook exclusief inzetbaar
Bedrijven kunnen een gedeelte van de zaal of de gehele zaal exclusief inzetten voor hun gezelschap. Denk bijvoorbeeld aan een kindernieuwjaarsfeest voor relaties of personeel met partners en kinderen. Daarnaast zijn er speciale musicalarrangementen vanaf 20 personen.

Efteling Theater
Het 7.000 m2 grote Efteling Theater met 1.200 zitplaatsen vormt sinds 2002 het sprankelende decor voor theaterproducties, congressen, seminars, productpresentaties en swingende feesten. De verschillende ruimten, zoals de hoofdzaal, foyers en het restaurant, maken het theater geschikt voor zowel grote als kleine groepen. De tribunes in de hoofdzaal zijn inschuifbaar waardoor de ruimte gemakkelijk is om te toveren van theaterzaal naar een schitterende grote feestzaal voor 1.750 personen.

Meer informatie over Efteling Zakelijk is te vinden op efteling.com/zakelijk of bekijk het filmpje http://www.youtube.com/watch?v=1FMH8ikvQnI.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!