2-nice denkt groen tijdens Belastingconferentie 20182-nice denkt groen tijdens Belastingconferentie 2018
Back Back Nieuws

2-nice denkt groen tijdens Belastingconferentie 2018

15 maart 2018

De 24e editie van de VNG Belastingconferentie heeft gisteren en eergisteren plaatsgevonden. Het Team Belastingen van de VNG wil graag zijn steentje bijdragen aan een betere wereld, daarom stond het thema duurzaamheid tijdens deze dagen in de spotlights. Bij de termen ‘duurzaam’ en ‘klimaat’ gaan je gedachten automatisch naar het milieu, maar ook op het gebied van belastingen is dit zeker van toepassing volgens de organisatie. 

Programma

Tijdens het programma werd uitgebreid ingegaan op het vergroenen van gemeentelijke belastingen. Naast vergroenen is er echter nog veel meer op een duurzame manier aan te pakken, dit alles werd toegelicht tijdens de plenaire sessie en speciale workshops.

Duurzame vertaling van het thema 

Het thema ‘Naar een duurzaam belastingklimaat’ werd door 2-nice vertaald naar de inrichting & aankleding van de ruimte. De Foyer van Papendal te Arnhem stond in het teken van industriële sferen. Een innovatieve, stoere ruimte werd gecreëerd, het gevoel van een do it yourself (DIY), recycle thema stond centraal. De inrichting werd gedaan met een duurzame gedachte, van vintage, retro of bouw materialen werden nieuwe elementen gecreëerd die eyecatchers of zitgelegenheid vormen. Een concept op maat dat paste binnen de invulling van het event.  

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!