2-nice brengt een ode aan Aethon’s ‘roaring twenties’2-nice brengt een ode aan Aethon’s ‘roaring twenties’
Back Back Nieuws

2-nice brengt een ode aan Aethon’s ‘roaring twenties’

28 maart 2018

Uitzend- en detacheerbedrijf Aethon vierde zijn 12,5 jarig jubileum, de SS Rotterdam bleek de ideale plek om dit te vieren. Al 12,5 jaar lang helpt Aethon werkgevers én talenten verder te komen met haar frisse kijk op flexibele arbeid. In het afgelopen decennium is Aethon uitgegroeid van een Rotterdams studenten chauffeursbedrijf tot een volwassen dienstverlener in de uitzendbranche.

'We gingen terug in de tijd, passend bij de rijke historie en prachtige inrichting van het schip en toverden de locatie om in een Great Gatsby walhalla', vertelt het team van 2-nice die verantwoordelijk was voor de styling. 'De roaring twenties waren het perfecte uitgangspunt voor de aankleding van dit event. De decoratie, styling, het meubilair & de locatie zorgden samen voor het perfecte, betoverende eindresultaat.'

Het diner vond plaats in de 'La Fontaine Room' en werd geheel ingericht door 2-nice: 'Elk detail werd afgestemd op de glamoureuze jaren 20, van parels tot veren, van fotolijstjes tot tafelkaarten, van F. Scott Fitzgerald quotes tot pailletten, van tafellopers tot eyecatcher vazen.' Na een stijlvol diner was er aansluitend ook een bruisend feest om het jubileum van Aethon te vieren. De 'Grand Ballroom' werd voorzien van sfeervolle Great Gatsby decoraties met als afsluiting een spetterende vuurwerk show te bewonderen vanaf het Upperdeck.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!