Back Back Nieuws

190 TripAdvisor Certificates of Excellence voor NH Hotel Group

15 juni 2015
NH Hotel Group heeft een blijk van waardering ontvangen van haar gasten. Wereldwijd hebben 190 hotels en restaurants van NH Hotel Group een TripAdvisor Certificate of Excellence ontvangen. Dit aantal is een stijging van 60 certificaten ten opzichte van vorig jaar. De TripAdvisor Certificates of Excellence worden toegekend aan hotels en restaurants met de hoogste waarderingen voor gastvrijheid.

Nederland 
In totaal hebben wereldwijd 190 vestigingen van NH Hotel Group het TripAdvisor Certificate of Excellence ontvangen. In Nederland hebben zestien hotels en drie restaurants van NH Hotel Group deze prestigieuze onderscheiding gekregen: 
‘Wij zijn vereerd dat zoveel van onze hotels het TripAdvisor Certificate of Excellence hebben ontvangen,’ aldus Javier Carazo, Senior Vice President Quality & Competition bij NH Hotel Group. ‘Er bestaat geen betere waardering dan die van onze gasten. Deze onderscheidingen laten zien dat zij de ingeslagen koers, onze toewijding en de service van onze medewerkers waarderen.’

Om voor deze onderscheiding in aanmerking te komen, moeten hotels en restaurants onder meer een beoordeling krijgen van ten minste vier uit vijf sterren op TripAdvisor, de grootste reiscommunity ter wereld. De scores, adviezen en aanbevelingen die gasten hierop achterlaten worden getoond op de website van de hotelketen en worden op dagelijkse basis geëvalueerd door de teams in de hotels en restaurants. In april 2015 ontving NH Hotel Group voor het tweede achtereenvolgende jaar ook de Zoover Award voor 'Beste Hotelketen van Nederland'. De bezoekers van deze Nederlandse vergelijkingssite voor accommodaties gaven NH Hotel Group een 9.2 voor gastvrijheid.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!